Edició 4.370 (des del 27/09/2007)
Edició 4.370 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 7 gener 2016

El Club Girona Cultura, a prop dels 6.000 socis

La guia amb les activitats culturals de la ciutat de gener a juny del 2016 està disponible als equipaments municipals

Un any després de la seva posada en marxa, el Club Girona Cultura ja compta amb prop de 6.000 socis. El 15 de desembre del 2014 es va presentar aquesta iniciativa, a través de la qual l’Ajuntament de Girona fa una aposta decidida per apropar la cultura a la ciutadania, tant als usuaris fidels com als nous públics. El Club ha permès també, en tan sols dotze mesos, oferir avantatges i descomptes destacats en propostes culturals d’arreu del territori, així com programar activitats exclusives per als membres del Club.

Gran part d’aquests beneficis i activitats es poden trobar a la guia del Club Girona Cultura, de la qual s’acaba de publicar l’edició de gener-juny del 2016. Aquesta publicació recull un total de 440 activitats que tindran lloc a la ciutat durant el primer semestre d’any i que engloben propostes de totes les disciplines artístiques, malgrat que la música (26’6% de les activitats) i les arts escèniques (16’14% de les activitats) són les predominants. També cal destacar, en la línia d’apropar la cultura a nous públics, les més de cent activitats infantils i familiars adreçades als més joves de la família.

Un meet&greet amb diversos artistes abans dels seus concerts a l’Auditori de Girona, com Bebe, Malú, Naturally 7 o The Stanley Clarke Band; una visita al taller de l’artista Josep Martí-Sabé a Santa Coloma de Farners; un assaig obert del concert La passió segons sant Joan, de J.S. Bach, a càrrec de l’Orquestra Barroca Catalana, o petits tallers de dibuix i tècniques de ceràmica de l’EMA gratuïtes són algunes de les activitats exclusives per a persones sòcies del Club Girona Cultura que s’han programat per als primers mesos del 2016.

La guia es pot recollir, des d’aquesta setmana, als equipaments culturals de la ciutat.

activitatsclubgironagirona culturaguiasocis

Escenaris

Baula Teatre estrena una obra de teatre a un Búnker de Berlín

19/06/2008
Música

El Museu d?Història de Catalunya complementarà l?exposició sobre la Nova Cançó amb recitals dels seus protagonistes i nous grups

27/06/2010
Lletres

El Llibre d’aparellar de menjar presenta el receptari més extens de cuina medieval catalana

13/03/2016
Música

Fira Mediterrània de Manresa celebra 20 anys de cultura popular

01/10/2017