Edició 4.160 (des del 27/09/2007)
Edició 4.160 (des del 27/09/2007)
Titulars | diumenge, 12 setembre 2010

El Circ Cric torna a la carretera

La companyia estrena vela nova i presenta l'espectacle 'Els Racons de la Memòria' per Catalunya i les Balears

La màgia del Circ Cric torna a viatjar després de tres anys i mig instal·lada a Sant Esteve de Palautordera. Tortell Poltrona i la seva banda van iniciar el 10 de setembre a Palma de Mallorca una gira que els portarà per diferents ciutats de Balears i Catalunya presentant ?Racons de la Memòria?.

Fins al 19 de setembre la carpa del Cric està instal·lada a Palma de Mallorca, posteriorment, del 24 al 26, es traslladarà fins a Manacor amb motiu de la Fira de Teatre de la ciutat. Després d’aquesta estada a les Illes, el circ tornarà a Catalunya on durant el mes d’octubre visitarà Girona, dins de la programació del Festival Temporada Alta (del 8 a l’11), Olot, Fira de Sant Lluc (16 i 17) i Vic (23 i 24). Al desembre el Cric s?instal·larà a Tàrrega, amb motiu de la Fira d?Artistes i Activitats Tradicionals (del 4 al 8), Sant Cugat (11, 12, 18 i 19) i passarà les festes de Nadal a Granollers, instal·lat a Roca Umbert Fàbrica de les Arts (del 26 de desembre al 2 de gener).

 
Els Racons de la Memòria

En aquesta gira 2010, en Tortell i la seva banda presentaran ?Els Racons de la Memòria? una proposta trepidant carregada d’esquetxos que han fet història. Aquest espectacle vol ser un passeig per les emocions viscudes, on el passat i el present es fonen per forjar el futur. Tortell Poltrona convida els espectadors a submergir-se en un món especial, aquell que s’amaga darrera d’un nas de pallasso, la màscara més petita que existeix. Un recorregut per les creacions de Tortell Poltrona acompanyat per la Srta. Titat i Luara Mateu. A més, el pallasso comptarà amb la seva mítica banda de músics formada per Víctor Ammann al piano i acordió, Pep Torres als saxos, flauta travessera i flautí, Ignasi Pujol al baix elèctric, Pere Gómez a la veu i percussions i Pau Sarraute a la trompeta.

?Jo, ho tornaré a provar, els esquetxos dels pallassos són poemes visuals que es fan amb mixtió amb el públic, mai estan acabats, però, cada espectacle dóna a la rosca una nova giragonsa i poc a poc amb el temps, el cargol és més saborós. Números que ja no feia, alguns que sempre faig i coses que encara no he fet i vull fer. Fa 35 anys que ho intento cada dia, ho tornaré a provar, ser un pallasso. El Circ que a mi m’agrada és poesia. El Circ que a mi m’agrada és alegria?.

Tortell Poltrona
> Informació complementària

circ

Escenaris

Reus 2017 arriba a l’equador amb 80 projectes, 211 activitats realitzades i uns 100.000 espectadors

26/07/2017
Escenaris

El teatre Akadèmia presenta Falstaff dirigida per Konrad Zschiedrich i encapçalada per Francesc Orella

17/02/2016
ExposicionsTendències

El Teatre Akadèmia presenta nova temporada amb ‘La Marquesa de Sade’

25/09/2013
Cinema

“Logan”, tercera i última pel·lícula protagonitzada per Hugh Jackman en el paper de Lobezno

03/03/2017 01:58