Edició 4.634 (des del 27/09/2007)
Edició 4.634 (des del 27/09/2007)
Titulars | divendres, 13 març 2015

El Centre de Normalització Lingüística de Girona posa en marxa el concurs “Atrapa la falta”

Al concurs si podrà participar del 16 de març al 17 d’abril

El concurs “Atrapa la falta”, que convoca el Centre de Normalització Lingüística de Girona, es durà a terme a partir del 16 de març i fins al divendres 17 d’abril. “Atrapa la falta” s’adreça especialment als joves, per la qual cosa s’hi participarà a través d’Instagram, la xarxa social que més els atrau.

El concurs pretén conscienciar aquest sector de població de la importància d’escriure amb correcció i del paper decisiu que té la llengua per al seu futur professional, tenint en compte el valor que adquireix a l’hora d’oferir una determinada imatge de qualitat. Per això, atès aquest caràcter pedagògic, també es promourà entre l’alumnat dels cursos de català per a adults d’arreu del territori gironí.

Les fotografies han de recollir errades lingüístiques en català de qualsevol tipus en rètols, cartells, menús de restaurants, prospectes, fullets, aparadors de botigues, etc. exposats al públic. Cada participant hi podrà concursar amb tantes fotografies com vulgui sempre que siguin originals i fetes en el període del concurs.

El concurs es podrà seguir a través de la pàgina web del concurs del CNL de Girona, que s’anirà actualitzant amb els premis i totes les activitats relacionades amb l’activitat; i també a través dels comptes de Facebook,Twitter i Instagram.

> Informació complementària

catalàCNLconcursgironainstagram

Música

Figueres tanca la Capitalitat de la Sardana amb més de 130 activitats programades

04/03/2018
Cinema

Alba García i Miguel Ángel Silvestre protagonitzen ‘Verbo’, el primer llargmetratge d’Eduardo Chapero-Jackson

05/11/2011 01:31
Música

Pepet i Marieta ens acosten el disc ‘Qui no plora no mama!’

11/03/2012 07:27
Exposicions

Històries de setge, objectes singulars i castells de pel·lícula, a la nova exposició del Museu d’Arqueologia de Catalunya: “L’esplendor dels castells medievals catalans”

07/09/2018