Edició 4.344 (des del 27/09/2007)
Edició 4.344 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 11 novembre 2014

El CAET estrena “La llamada del mar” de Philippe Genty, en una funció única a Catalunya

Genty ens redescobreix L'Odissea a través de la genialitat del seu teatre d'objectes i la converteix en una història contemporània i immemorial

La companyia de Philippe Genty, que va enlluernar el públic en la inauguració del Festival TNT 2012 amb Voyageurs Immobiles, torna a Terrassa amb La llamada del mar, un projecte en el que el llenguatge i els materials es fusionen en un tot i s’adapten al major nombre d’espais possibles.

La llamada del mar és una reescriptura de L’Odissea d’Homer i que Genty ens redescobreix a través de la genialitat del seu teatre d’objectes, tot transformant-lo en una història contemporània alhora que immemorial. Així, el públic viatjarà a vela cap allò desconegut en un vaixell fet amb una pala i un pal d’escombra per sobre un mar de cortina de dutxa en una recreació del mite d’Ulisses insòlita i divertida, amb l’espontaneïtat que procuren certes dosis d’improvisació.

Des de fa més de 30 anys, Philippe Genty recorre el planeta i el món del teatre amb l’equipatge de la simplicitat: cartons, draps i trossos de fusta que donen vida a les seves escenografies i personatges. El principal talent d’aquesta companyia és unir diversos llenguatges escènics: il·lusió, efectes especials, malabarisme, titelles, mim i dansa per crear un món màgic de sensacions. La companyia de Philippe Genty és una de les companyies més suggestives i poètiques de l’actual panorama artístic mundial, ha presentat els seus espectacles per tota Europa, Nova York, Hong Kong, Perth, Israel, Japó, Brasil i Sudàfrica.

Horaris i preus:

Dia: Dissabte 15 de novembre

Hora: 21:00h

Lloc: Teatre Alegria

Durada: 55′

Preu: 10,50 euros

> Informació complementària

CAETPhilippe Gentyteatre alegriaterrassa

Escenaris

Carles Belda i Jaume Arnella donen el tret de sortida a la cinquena edició del Circuit Folc

21/10/2010
Música

Electrobeach EMF al Barcarès, ja ho té tot a punt amb l’objectiu d’arribar als 60.000 espectadors aquest cap de setmana

08/07/2014 04:35
Cinema

“Verónica”, la nova terrorífica proposta de Paco Plaza

25/08/2017 01:35
Escenaris

El Canal i el Teatre Lliure presenten Celebració

07/12/2010