Edició 3.943 (des del 27/09/2007)
Edició 3.943 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 19 febrer 2014

El Black Music Festival pren el carrer

Presentat el gruix de la programació del festival amb concerts gratuïts al carrer

Des de 2002 el Black Music Festival ofereix una programació anual de blues, soul, funk, jazz i altres estils relacionats amb la música negra a sales i auditoris de les comarques gironines. La Mirona i l’Auditori de Girona són les seus principals, però també es programa a molts altres espais de mitjà i petit format, com el Sunset, la Sala Tourmix o el Teatre de Bescanó.

Ja en les darreres edicions s’han anat incorporant algunes accions de carrer com ara cercaviles amb marxing bands i demostracions de Lindy hop. No obstant, enguany el Black Music Festival fa un pas més i incoropora un escenari a la Plaça Independència de Girona en el qual durant el cap de setmana del 8 i 9 de març hi haurà nou actuacions gratuïtes.

Aquesta novetat és fruit de la necessitat de fer accessibles a la gent una sèrie de propostes que el festival creu destacables. Aquesta és la voluntat del nou escenari. Actualment hi ha un gran planter d’artistes emergents que sabrà aprofitar un aparador com aquest. Al llarg de tot el dia, a la Plaça Independència es podran veure les propostes del PETIT BLACK MUSIC alhora que també actuacions de blues, funk, Rhythm’n’blues, R&B i tots els estils habituals del festival. I tot això, gratuït i obert a tothom, amb la volutat de convertir el centre de Girona en l’epicentre de la música negra durant dos dies.

Aquesta programació especial gratuïta és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i dels espònsors del festival.

> Informació complementària

auditori de Gironablack music festivalfestival de músicala mironamarxing bands

Escenaris

Convocat el 3r Concurs Sons de la Mediterrània

07/03/2010
Escenaris

El Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona arrenca demà amb l’actuació inaugural de l’espectacle UAP 13

27/08/2013
Escenaris

La perversitat de l’amor

05/02/2011
Lletres

Najat El Hachmi torna a les seves arrels amb la història intensa d’una mare i una filla i les diferents maneres que tenen d’entendre el món

23/09/2015 04:15