Edició 4.044 (des del 27/09/2007)
Edició 4.044 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 19 febrer 2014

El Black Music Festival pren el carrer

Presentat el gruix de la programació del festival amb concerts gratuïts al carrer

Des de 2002 el Black Music Festival ofereix una programació anual de blues, soul, funk, jazz i altres estils relacionats amb la música negra a sales i auditoris de les comarques gironines. La Mirona i l’Auditori de Girona són les seus principals, però també es programa a molts altres espais de mitjà i petit format, com el Sunset, la Sala Tourmix o el Teatre de Bescanó.

Ja en les darreres edicions s’han anat incorporant algunes accions de carrer com ara cercaviles amb marxing bands i demostracions de Lindy hop. No obstant, enguany el Black Music Festival fa un pas més i incoropora un escenari a la Plaça Independència de Girona en el qual durant el cap de setmana del 8 i 9 de març hi haurà nou actuacions gratuïtes.

Aquesta novetat és fruit de la necessitat de fer accessibles a la gent una sèrie de propostes que el festival creu destacables. Aquesta és la voluntat del nou escenari. Actualment hi ha un gran planter d’artistes emergents que sabrà aprofitar un aparador com aquest. Al llarg de tot el dia, a la Plaça Independència es podran veure les propostes del PETIT BLACK MUSIC alhora que també actuacions de blues, funk, Rhythm’n’blues, R&B i tots els estils habituals del festival. I tot això, gratuït i obert a tothom, amb la volutat de convertir el centre de Girona en l’epicentre de la música negra durant dos dies.

Aquesta programació especial gratuïta és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i dels espònsors del festival.

> Informació complementària

auditori de Gironablack music festivalfestival de músicala mironamarxing bands

Escenaris

Juan Carlos Martel dirigeix un text de l?escriptor romanès Matéï Visniec

16/05/2009
Tendències

Banyoles acull la IV Fira del Món del Foc del 18 al 20 de juliol

28/06/2014
Música

Per primera vegada el disc està format per cançons pròpies de l’artista

09/03/2015 04:53
Cinema

Ashton Kutcher es posa en la pell d’Steve Jobs

20/09/2013