Edició 4.779 (des del 27/09/2007)
Edició 4.779 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 18 novembre 2015

Josep Pagès presenta el seu primer llibre “Escrits descreguts” a la Llibreria 22

“Escrits descreguts” ​no és una novel∙la ni un llibre d’assaig; no és un recull de relats ni tampoc un dietari habitual. I no és res de tot això precisament perquè ho és tot. La política, l’educació, la hipermodernitat, la nova cultura del treball i l’esforç autoinduït, les creences sovint interessades que s’hi amaguen; però també la dimensió més quotidiana i natural de l’existència, les noves formes d’expressió digital, el sexe, la lectura, els dies que transcorren per les estacions i com la vida hi passa irreflexiva entre tertúlia i tertúlia amb un bon amic, talment com un diàleg filosòfic, lliure, que l’enquadra. Som davant un híbrid festiu ­explosiu que no renuncia a obrir nous interrogants ni a tancar­los. 

Josep Pagès és enginyer tècnic de professor però sobretot ha estat professor de Tecnologia durant molts anys. També ha passat pel món del teatre, davant i darrera del teló. Ha tocat la política pre i post democràtica i ara també escriu. 

La presentació anirà a càrrec de Mireia Llorens, Dra. en Literatura Comparada (UPF)​. Amb la participació de Josep Pagès, autor del llibre​, i Lluís Pagès, editor. A més hi haurà una lectura amb interpretació d’uns textos del llibre a càrrec de l’actriu Íngrid Calpe i l’actor Miquel Torrent.

La presentació tindrà lloc avui dimecres 18 de novembre, a les 20.00 hores a la Llibreria 22 de Girona.

creencesculturaeducacióescrits descregutshipermodernitatjosep pagèsnovel·lapolitica

Música

El Festival «Jazzapassa» ens proposa una nova cita sota els estels

10/06/2015
Escenaris

L’espectacle simfònic ‘Només per a uns quants?’, creat i presentat pel periodista i comunicador Marcel Gorgori, s’estrenarà a L’Auditori el 14 de juny

20/05/2015
Escenaris

La tardor barcelonina

10/01/2013
Cinema

Kurt Russell protagonitza “Bone Tomahawk”, una ingeniosa mescla de western, comèdia i terror

11/03/2016

The New Catalan Ensemble presenta Bestiari al Petit Palau, una producció sobre poemes de Josep Carner

El concert s’emmarca en les commemoracions de l’Any Carner, en el cinquantenari de la seva mort

Redacció.- El proper dimecres, 28 d’octubre, a les 20 h, al Petit Palau (Palau de la Música Catalana), The New Catalan Ensemble presenta Bestiari, una producció amb cançons originals del pianista, compositor i arranjador Joan Díaz (Barcelona, 1967) a partir d’una selecció de poemes del Bestiari de Josep Carner. El concert, que coincideix amb la […]