Edició 4.166 (des del 27/09/2007)
Edició 4.166 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 19 setembre 2017

Per un futur sense amenaces

EDITORIAL CONJUNT de Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC)

No fa gaire temps, estaven en qüestió algunes de les llibertats nacionals d’aquest país. Ara, ho estan totes. L’agressivitat de les institucions de l’Estat no es limita al Govern o el Parlament, sinó que a hores d’ara afecta la immensa majoria dels municipis catalans; els mitjans de comunicació que els desagraden, com és el cas de mitjans del nostre col·lectiu que han rebut requeriments perquè deixin de publicitar el referèndum i finalment, els drets cívics de tots els ciutadans, també els que tenen decidit –legítimament i cívicament- votar contra la independència. Catalunya sembla estar, de fet, sota un estat d’excepció decretat, però no declarat.

Tot plegat ha generat una situació insostenible, que només pot superar-se seguint per la via democràtica. És per això que els mitjans generalistes, temàtics i locals i territorials, els que estem més arran de carrer, demanem a la ciutadania que es mobilitzi el pròxim 1 d’Octubre, que manifesti el nivell de voluntat de sobirania d’aquest país i el desig de democràcia dels ciutadans. Cedir a la por seria incompatible amb un futur de dignitat democràtica.

Els mitjans de comunicació de proximitat mantindrem el nostre compromís amb el poble al qual ens adrecem. Informarem i donarem veu amb llibertat a una societat que vol estar informada i opinar. Hi som i hi serem, com ho hem fet sempre, com feu els nostres lectors.

 

Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC)

 Música

Primer avançament de les estrenes del Festival Strenes 2016

12/12/2015
Cinema

Carey Mulligan, Helena Bonham Carter, Meryl Streep protagonitzen “Sufragistas”

18/12/2015
Música

El festival Petits Camaleons es fa aquest cap de setmana amb Txarango, Manel i Blaumut com a caps de cartell

28/09/2017
Cinema

“Colossal”, el retorn de Nacho Vigalondo amb Anne Hathaway com a protagonista

30/06/2017 01:56