Edició 3.890 (des del 27/09/2007)
Edició 3.890 (des del 27/09/2007)
Titulars | dissabte, 28 desembre 2013

Ebri Knight s’acomiada de la gira de La palla va cara estrenant un nou videoclip

La cançó escollida és “Sàvia i rebel", que obre l'àlbum que va publicar-se el març passat

El videoclip és un recull de gravacions enregistrades durant el 2012 però sobretot durant l’estiu d’aquest últim any, en què la gira de presentació ha dut el grup a actuar en 50 concerts diferents al llarg de la geografia catalana, passant per Andorra, Girona, Mallorca, Tarragona o Cervera, entre moltes altres cites.

D’aquesta manera, el grup vol agrair, tot just 15 dies després de tancar la temporada, les hores compartides al llarg de places, sales i carrers a tothom que ha format part d’aquesta gira: tècnics, músics, representants, treballadors, militants i, molt especialment, a tot el públic que concert a concert ha fet possible les imatges del clip.

Ebri Knight neix al Maresme, cercant les seves arrels en les melodies que han sorgit del seu poble, dels instruments tradicionals i de les veus populars que han sonat des de fa segles pels carrers de la Catalunya folklòrica. Beuen de la tradició per a reinventar-la, creant un espectacle únic, per dur als escenaris una música que està a cavall entre la memòria i el projecte, entre el passat i el futur, però sempre amb els peus posats al present. Perquè allò popular no pot deixar de ser enèrgic, ja que el folk aglutina tota la força del poble que té al darrere i de tot aquell que vol canviar el món. La memòria fa gran un poble i Ebri Knight la reescriu sense pèls a la llengua. L’any 2012 el grup presenta el seu primer disc, Tonades de fa temps, i el 2013 presenta el segon disc, La palla va cara, i es posiciona com una de les bandes revelació de la música folk rock del panorama musical català.

 

 

 

 

> Informació complementàriaEscenaris

Barcelona tindrà el seu primer Festival Fringe del 6 al 27 de juliol

23/05/2014
Escenaris

Juan Tamariz omplirà de ?Magia Potagia? el Teatre Poliorama

09/01/2010
Música

El Festival de la Veu de Banyoles, l'(a)phònica, ja és aquí

20/06/2013

Temporada Alta desembarca a Barcelona amb dues produccions: Terra Baixa i Lluís Homar i Una altra pel·lícula de Julio Manrique

23/09/2015