Edició 4.870 (des del 27/09/2007)
Edició 4.870 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 23 gener 2019

La Dharma pública nou disc i torna als escenaris després de la gira de celebració dels 40 anys

El disc es dirà Flamarada i es presentarà en directe per primera vegada al Festival Strenes, divendres 12 d’abril

Redacció.- La Companyia Electrica Dharma publica un nou treball que es diu Flamarada i es presentarà en directe per primera vegada al Festival Strenes de Girona, el proper divendres 12 d’abril.

Flamarada (RGB Suports) és el 25è disc de la Dharma. Des d’aquell Diumenge de l’any 1975, fins al Nit Col·lectiva al Palau de la Música de l’any 2011, la Companyia Elèctrica Dharma ha publicat treballs tan icònics i recordats com l’Oucomballa (1976), Tramuntana (1977), Catalluna (1983) o El Llibre Vermell de Montserrat (2002).
Més de 47 anys pujant als escenaris d’arreu de Catalunya i del món. Des del primer Canet Rock, l’any 1975, o la celebració del 20è aniversari del grup al Palau Sant Jordi, fins a les exitoses gires per l’estat espanyol dels anys 70’, destacant especialment el concert al Pabellón de Deportes del Real Madrid. I, esclar, les gires internacionals per països com els Estats Units, Sud-àfrica, Croàcia, Portugal, Suècia, Mèxic, Grècia, Eslovènia, Polònia, Hongria, Holanda, Mali o Brasil, amb l’especial participació al multitudinari festival Rock in Rio. Per tot plegat, la Companyia Elèctrica Dharma és tota una institució al nostre país.
Aquest 2019 la Dharma torna als escenaris després de la gira de celebració dels 40 anys i de la seva posterior aturada. La primera oportunitat per veure’ls en directe presentant les cançons de Flamarada, serà al Festival Strenes de Girona, el 12 d’abril al Teatre Municipal. Les entrades ja estan a la venda a la web del festival.

Aquesta serà la primera parada d’una gira que es preveu que s’allargui fins al 2020 i que els durà a actuar arreu del territori.Cinema

Geraldine Chaplin i Daniel Brühl junts a ‘¿Y si vivimos todos juntos?’

31/05/2012
Música

La brasilera Eliane Elias i el seu tribut a Chet Baker inaugurarà la segona edició del Round About Midnight

10/03/2014
Escenaris

El Passatge Insòlit, la fira de barraques de Santa Coloma de Gramenet, puja a l’escenari l’imposible es presenta

16/10/2013
Cinema

Maïwenn retrata el dia a dia d’una unitat de la policia de París a ‘Polisse’

24/02/2012

Les companyies Nómada i Carmen Muñoz presenten al SAT! les seves últimes creacions

En el marc de la iniciativa “Circula! Tren de creació i formació en dansa"

L’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), en el marc de la iniciativa “Circula! Tren de creació i formació en dansa”, proposa un programa doble de dansa Contemporània: Dulces Bestias, de la companyia canària Nómada i Bailes de histéricas, de la bailaora i coreògrafa Carmen Muñoz. La sessió, inicialment programada dins el Festival Dansat del […]