Edició 4.859 (des del 27/09/2007)
Edició 4.859 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dijous, 26 novembre 2015

Després del seu pas per Lleida i Tarragona. Arriba a Girona “Barcelona, nit d’hivern”

El dijous 26 de novembre es presentarà al cinema Ocine Girona, “Barcelona nit d’hivern”. 

Tot va començar amb una senzilla cançó, “Jo mai mai”, un joc de nens convertit en triangle amorós que Joan Dausà va recuperar dels calaixos de la memòria per traslladar-lo als cors de tots els seus fans. Aquell va ser el brot que el director Dani de la Orden va saber fer créixer fins a obtenir-ne el fruit: “Barcelona nit d’estiu”, on diverses històries prenien forma en paral·lel durant una màgica nit estival. Però tot fruit té la seva temporada, i ara és hora de recollir-ne el de l’hivern. Un repartiment farcit de cares conegudes i talents indiscutibles de l’audiovisual català donen forma a les noves i memorables històries que De la Orden ha entrellaçat magistralment per enganxar l’espectador a la butaca i fer-lo somiar per una nit. Una nit d’hivern, a Barcelona.

En aquesta nova pel·lícula sis històries d’amor que tenen lloc la nit de reis, protagonitzades per Bárbara Santa-Cruz, Miki Esparbé, Àlex Monner, Cristian Valencia, Jordi Pérez, Bernat Saumell, Alberto San Juan, Alexandra Jiménez, Berto Romero, José Corbacho, Montserrat Carulla, Clara Segura, Assumpció Balaguer, Tina Sainz, Mariano Venancio i Fanny Gautier.

 

barcelona nit d'hivernDani de la Ordengirona

Escenaris

Dictadura, transició, democràcia

04/04/2010
Música

El Festival Fred de Terrassa anuncia el cartell complet

03/03/2020
Música

Simbiosi a ritme de jazz i reggae

03/11/2010 04:39
Música

Arrenca el Black Music Festival

01/03/2013

Segona jornada de l’itinerari Arts per educar en la incertesa, «Aprendre que ens necessitem els uns als altres»

amb la participació del filòsof Santiago Alba Rico, l’actriu Rosa Gamiz i les mestres Natàlia Nadal i Anna Figueras

Redacció.- L’emergència sanitària arrel de la Covid-19 ha obligat els centres educatius a reinventar-se per garantir el compliment de mesures com la distància de seguretat, la separació per grups bombolla o l’ús de la mascareta. Aquestes mesures han tingut efectes directes sobre el benestar emocional i físic de la comunitat educativa, així com en l’aprenentatge […]