Edició 4.666 (des del 27/09/2007)
Edició 4.666 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dijous, 29 gener 2015

Avui s’inaugura al Teatre Clavé l’exposició itinerant ‘La memòria de les arts efímeres’

'La memòria de les arts efímeres. Documentar el passat per construir el futur de les arts escèniques' és el títol de l’exposició que parla del fons del Museu de les Arts Escèniques (MAE) acumulat des de la seva creació, l’any 1923.

L’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona ha confeccionat una exposició itinerant per donar a conèixer la tasca de preservació i col·lecció que desenvolupa el Museu de les Arts Escèniques i Centre de Documentació (MAE). L’exposició dóna a conèixer el valor de conservar documents i objectes relacionats amb les arts escèniques per facilitar el seu estudi historiogràfic als investigadors. Presentada en diferents plafons de fotografies, l’exposició proposa un viatge a través de materials del fons del MAE representatius d’algun aspecte o professió concrets dins el món del teatre: l’escenògraf, la ballarina, l’actor, el titellaire o el director teatral i el dramaturg.

La memòria de les arts efímeres va començar la seva itinerància el novembre de 2014 i per aquest 2015 està previst que visiti diverses poblacions, entre elles Tordera. L’exposició es podrà visitar des del 29 de gener fins el 8 de febrer al Teatre Clavé (plaça Miquel Martí i Pol, s/n. Tordera) en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

La clausura de l’exposició a Tordera coincidirà amb l’actuació d’IT Dansa, la Jove Companyia de l’Institut del Teatre, que presentarà dues coreografies en el marc de la programació estable del Teatre Clavé: Wad Ras i Minus 16. L’actuació d’IT Dansa serà el diumenge 8 de febrer a les 19h a la Sala Gran Del Teatre Clavé. 

> Informació complementària

Institut del Teatre de BarcelonaMuseu de les Arts EscèniquesTeatre Clavétordera

Música

Surt a la venda el nou disc d?Obrint Pas

17/04/2011
Música

Maria Arnal i Marcel Bagés estrenen, ‘Verbena’, en el marc del Barnasants i el Tradicionàrius

10/03/2016
Música

El jazz aràbic debuta al 17è Festival Mil·leni

23/01/2016
TendènciesTurisme

Isabel Mas és la creadora de Cuspidis, una xarxa social dedicada al muntanyisme

08/06/2010 03:15

A la venda les entrades de DeltaChamber Music Festival 2020

Se celebrarà a Amposta del 28 de juliol al 2 d'agost

Redacció.- Ja es poden adquirir les entrades per a l’edició “Parèntesi” d’aquest festival internacional de música de cambra, que fa uns dies va presentar la seva edició més trencadora adaptada a la situació actual. “Parèntesi” inclou una quarantena de concerts individuals en tres llocs emblemàtics de la ciutat (Torre de la Carrova, pati de l’antic […]