Edició 4.636 (des del 27/09/2007)
Edició 4.636 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 24 febrer 2015

Del 18 al 22 de març es farà la VIII edició de la Festa de la Literatura Kosmopolis

En aquesta edició la festa girarà al voltant de, entre d'altres temes, les noves narratives periodístiques i l'evolució del periodisme d'investigació

Kosmopolis. La Festa de la Literatura Amplificada és una trobada literària biennal nascuda el 2002 i que té lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. El 2015 celebra la seva vuitena edició biennal mantenint l’esperit que en va fomentar el naixement: ser una cita amb l’art i la llibertat inspirada en una antiga consciència: som ciutadans del cosmos, ciutadans de l’univers.

En aquesta vuitena edició de Kosmopolis la programació girarà al voltant de, entre d’altres temes, les noves narratives periodístiques i l’evolució del periodisme d’investigació, la influència de l’escriptor W.G. Sebald en la literatura actual i el 150è aniversari de la publicació d’Alícia al País de les Meravelles.

Kosmopolis centra l’atenció en aspectes destacats de l’actualitat i de la literatura i s’organitza en temes i seccions que serveixen de fil conductor dins l’ampli programa d’activitats del festival. Algunes d’aquestes seccions són Diàlegs K on hi hauran converses entre destacats escriptors sobre temes clau de la literatura i del nostre temps. També es parlarà de com el periodisme manté intacta la seva capacitat per narrar històries en l’era de les noves tecnologies a la secció Periodisme XXI. A més a més, a la secció Bookcamp IV. Els límits del llibre es faran conferències, tallers i presentacions de casos del món dels llibres i l’ecosistema editorial. Hi hauran també diferents activitats infantils i familiars, entre d’altres seccions i temes que es poden consultar a la web de Kosmopolis

Alguns convidats destacats d’aquesta edició són Jon Lee Anderson, Valeria Bergalli, Carles Capdevila, Rachel Kushner, Eduardo Lado, Alberto Manguel, Marjana Gaponenko, entre d’altres.

 

 

> Informació complementària

barcelonaCCCBKosmopolisliteratura

Escenaris

Concert a quatre mans amb Bruce Barth i Albert Bover

17/07/2009
Música

12è Festival de la Música de Sant Pere

14/07/2012
Cinema

Bryan Singer, Gran Premi Honorífic de Sitges 2011

22/09/2011
Cinema

Denzel Washington i Mark Wahlberg protagonitzen a duo la nova pel·lícula del director de “Contraband”

27/09/2013