Edició 4.070 (des del 27/09/2007)
Edició 4.070 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 1 gener 2014

Cossetània Edicions rep tres guardons dels Gourmand Cookbok Awards als millors llibres de cuina en català

Les obres guanyadores de cada llengua ara opten als premis a nivell mundial

Cossetània Edicions ha rebut tres guardons dels Gourmand Cookbook Awards 2013 per als que s’han considerat els millors llibres de cuina en català de la seva categoria. Els guardons s’han atorgat a les obres 100 plats indispensables de la cuina catalana, de Jaume Fàbrega; Menjar per córrer, de Mariona Gummà, i Fem una mona de Pasqua? De Roger Roig i Hugo Prades. Els guanyadors mundials de cada categoria es donaran a conèixer el 20 de maig de 2014 a Pekín, durant la celebració de la ‘Beijing Cookbook Fair’.

100 plats indispensables de la cuina catalana. De la cuina de les àvies als germans Roca, de Jaume Fàbrega, s’ha considerat el millor llibre de cuina publicat en català en la categoria ‘Best Culinary History Book’ (‘Millor llibre d’història de la cuina”).

Menjar per córrer. Consells i receptes per fer senzilla la vida del corredor amateur, de Mariona Gummà Bertran, ha estat reconegut en la categoria ‘Best Health and Nutrition Book’ (‘Millor llibre de Salut i Nutrició’).

Fem una mona de Pasqua?, de Roger Roig i Hugo Prades, ha rebut el guardó al millor llibre de cuina en català en la categoria Best Chocolate Cookbook (‘Millor llibre de cuina sobre la xocolata’).

A partir d’ara, els guanyadors en cada llengua competeixen amb els guanyadors de la mateixa categoria en les altres llengües, per ser escollits els millors llibres de cuina del món. Es pot trobar més informació sobre la fira a www.cookbookfair.com.

 

 

 Exposicions

Art hiperrealista al Museu Meam de Barcelona

04/11/2013
Escenaris

La nova temporada del Centre d’Arts Escèniques de Terrassa

12/10/2011 05:42
Tendències

“Bon cop de falç” és una coproducció de Clack, L’Avenç i Enderrock presentada per Jaume Ayats i dirigida per Eloi Aymerich

09/09/2014
Música

Cap de setmana íntim a La Mirona: Taima Tesao i Jep Pradas

02/06/2011