Edició 4.451 (des del 27/09/2007)
Edició 4.451 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 12 novembre 2014

Concursos i àrea Street Food, novetats de la Fira Orígens d’Olot

Reconeguts xefs com Joan Roca (El Celler de Can Roca), Fina Puigdevall i Pere Planagumà (Les Cols) o Marc Gascons (Els Tinars) seran alguns dels protagonistes de l’Aula de Cuina

La tercera edició de Fira Orígens, esdeveniment enogastronòmic on els productors i els productes agroalimentaris de qualitat són els principals protagonistes, arriba enguany amb noves propostes el 15 i 16 de novembre al Recinte Firal. A més de l’espai firal, amb una seixantena de productors, la fira aposta també per les noves tendències i els concursos.

Orígens comptarà amb un nou espai dedicat a l’Street Food; d’aquesta manera, la fira incorpora noves tendències com els food trucks, on s’hi trobaran diverses propostes amb menjar de carrer.

Una altra de les novetats destacades són els concursos. El diumenge se celebrarà el primer Concurs d’Allioli Orígens en el qual els participants hauran de posar a prova el seus coneixements en l’elaboració d’aquesta salsa (les bases del concurs es poden consultar a la pàgina web www.firaorigens.cat).També tindran premis el millor estand i el millor producte de la fira els quals seran decidits per un jurat format per experts de diferents àmbits.

questa tercera edició compta amb un cartell de luxe amb nombrosos xefs amb estrella Michelin. És el cas de Joan Roca (El Celler de Can Roca), Fina Puigdevall i Pere Planagumà (Les Cols), Marc Gascons (Els Tinars); Victor Trochi (Les Magnòlies); Jordi Juncà (Ca l’Enric) o Javier Cabrera (Els Brancs), entre d’altres. 

> Informació complementària

alimentacióconcursFira Orígensjoan rocaolot

Música

Blaumut torna als escenaris amb un concert a L’Auditori per presentar el seu nou disc

04/01/2015
Turisme

Primeres adhesions del sector turístic al Manifest pel turisme i l’hostaleria responsable de la XAREC

11/08/2018
Cinema

Brad Pitt protagonitza ‘Guerra Mundial Z’, l’adaptació al cinema de l’apocalíptica novel·la de zombis escrita per Max Brooks

02/08/2013
Arts

La Fira de Música al Carrer de Vila-seca tanca amb més de 22.000 assistents i 130 programadors musicals inscrits

09/05/2010