Edició 3.678 (des del 27/09/2007)
Edició 3.678 (des del 27/09/2007)
Titulars | divendres, 15 juny 2012

Concert TR3SC d?IX!

El grup presenta el seu tercer disc, Immersió, amb grans cançons i un estil fresc i atrevit

IX!, una de les formacions més interessants del nou pop català, va presentar ahir el seu tercer àlbum, Immersió, en un nou Concert TR3SC a la Sala B de Luz de Gas.

Amb aquest nou treball, IX! inicia un nou rumb, una direcció musical que ens mostra el disc més lluminós del grup. El tercer disc és una declaració de principis compromesa amb la cultura del país, i fan bandera de la defensa de la llengua en moments difícils. Les lletres conserven l’onírica, les textures i la cuidada fonètica que sempre els ha acompanyat i, ara, afegeixen una intenció clara i penetrant. Una aposta d’estil més directe i atrevit: el millor que han fet fins al moment.

Sobre el Club TR3SC
El Club TR3SC és una iniciativa del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Iberautor, Prometeatre, Telentrada, El Periódico, Abacus Cooperativa i la Federació Llull, i compta amb la col·laboració de ServiCaixa. 

El club treballa per a dos públics determinats: els seus socis i els agents culturals de Catalunya. Als socis els ofereix informació detallada de l?oferta cultural a través dels seus mitjans i avantatges econòmics o d?exclusivitat per accedir-hi. Als agents culturals els ofereix una plataforma de comunicació multimèdia potent per promocionar la seva activitat i una plataforma promocional per incentivar la venda. Engegat el 23 d?abril del 2006, el club ja té gairebé 34.000 socis i una presència permanent als mitjans de comunicació que inclou espais a TV3, el Canal 33, el Canal 3/24, Catalunya Ràdio, iCatfm i El Periódico, juntament amb una revista bimestral i una plataforma de comunicació en xarxa.

> Informació complementàriaMúsica

Primer premi per al clip ‘El carrer dels jocs florals’

07/06/2011
Escenaris

“Bleu!”, de la companyia italiana TPO, plat fort de la programació familiar del festival

04/11/2015
Escenaris

40 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona

23/10/2008
Lletres

La solitud del despatx

06/01/2013