Edició 4.092 (des del 27/09/2007)
Edició 4.092 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 10 octubre 2013

Completament Puntí? a l’Auditori

Ara Puntí porta aquest dissabte l’iconoclasta poètica a l’espectacle sonor-visual, on les cançons mudes es transformaran en sonores

L’Adrià Puntí, en Josep Puntí o en Puntí, tant és com es digui o es faci dir, després de molts anys torna a Girona amb Incompletament Puntí. Una proposta alternativa, que trenca així un silenci discogràfic de deu anys, amb la qual el públic podrà gaudir de noves cançons. Amb aquest espectacle, Puntí recupera la seva figura teatral, la qual serà el fil conductor d’un repertori que també repassarà i revisitarà les cançons que l’han acompanyat durant tota la seva carrera.

Després d’editar el llibre Incompletament Puntí, en el qual el músic ens ensenya l’altra cara de la mateixa moneda, a través de l’obra inèdita del seu pare, presentant-nos cançons mudes, vitralls que no enlluernen, dibuixos a les fosques, repujats que parlen, gotes esberlades o escultures fotogràfiques. Poesia… amb i sense inspiració. Un reflex d’un període de silenci mesurat. Ara ens porta l’iconoclasta poètica a l’espectacle sonor-visual, on les cançons mudes es transformaran en sonores, acompanyat per la banda The Fellaction on the rocks – la gran soul- rock band bang bang.

Puntí és considerat per molts com el millor músic de la seva generació. Nascut a Salt el 1963, el cervell i ànima d’UmPah-Pah va iniciar la seva carrera el 1983 quan va guanyar un concurs de cançó a Banyoles. Els dos primers discos amb el grup gironí (Raons de pes i Bamboo Avenue) van aportar frescor i originalitat al panorama musical, amb uns textos llargs i complexos i un estil interpretatiu molt característic.

Aquest dissabte 12 d’octubre a les 21 h, a l’Auditori de Girona

 

 Cinema

‘Bypass’ una comèdia ensucrada protagonitzada per Gorka Otxoa i Bárbara Goenaga

12/10/2012 01:29

Comença del VI cicle de Companyies en Xarxa al Teatre Tantarantana

17/07/2015
Arts

Una trentena de dissenyadors participaran a 080 Barcelona Fashion

21/07/2008

S’obre una convocatòria d’instal·lacions “land art” en el marc de l’esdeveniment Escape in the Park

06/07/2016