Edició 4.455 (des del 27/09/2007)
Edició 4.455 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 10 octubre 2013

Completament Puntí? a l’Auditori

Ara Puntí porta aquest dissabte l’iconoclasta poètica a l’espectacle sonor-visual, on les cançons mudes es transformaran en sonores

L’Adrià Puntí, en Josep Puntí o en Puntí, tant és com es digui o es faci dir, després de molts anys torna a Girona amb Incompletament Puntí. Una proposta alternativa, que trenca així un silenci discogràfic de deu anys, amb la qual el públic podrà gaudir de noves cançons. Amb aquest espectacle, Puntí recupera la seva figura teatral, la qual serà el fil conductor d’un repertori que també repassarà i revisitarà les cançons que l’han acompanyat durant tota la seva carrera.

Després d’editar el llibre Incompletament Puntí, en el qual el músic ens ensenya l’altra cara de la mateixa moneda, a través de l’obra inèdita del seu pare, presentant-nos cançons mudes, vitralls que no enlluernen, dibuixos a les fosques, repujats que parlen, gotes esberlades o escultures fotogràfiques. Poesia… amb i sense inspiració. Un reflex d’un període de silenci mesurat. Ara ens porta l’iconoclasta poètica a l’espectacle sonor-visual, on les cançons mudes es transformaran en sonores, acompanyat per la banda The Fellaction on the rocks – la gran soul- rock band bang bang.

Puntí és considerat per molts com el millor músic de la seva generació. Nascut a Salt el 1963, el cervell i ànima d’UmPah-Pah va iniciar la seva carrera el 1983 quan va guanyar un concurs de cançó a Banyoles. Els dos primers discos amb el grup gironí (Raons de pes i Bamboo Avenue) van aportar frescor i originalitat al panorama musical, amb uns textos llargs i complexos i un estil interpretatiu molt característic.

Aquest dissabte 12 d’octubre a les 21 h, a l’Auditori de Girona

 

 La primera adaptació teatral d’El discurs del Rei s’acomiada de Barcelona el proper diumenge al Teatre Poliorama

17/07/2015
Música

(a)phònica, oferirà un concert de presentació del nou disc d’El Petit de Cal Eril

19/04/2019
Arts

La segona edició del Milestone Project consolida la seva proposta cultural a Girona

10/06/2013
Lletres

La novel·la es la guanyadora del darrer premi Ramon Llull 2015

20/07/2015 03:06