Edició 4.256 (des del 27/09/2007)
Edició 4.256 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 19 gener 2015

Comença El Cicló, Primer Cicle de Companyies Independents de Barcelona, amb l’obra ‘Teenage Dream’ de la companyia Projecte NISU

El proper 4 de febrer comença a la sala BAIXOS22 del Tantarantana El Cicló, Primer Cicle de Companyies Independents de Barcelona.

El Cicló és el primer cicle de companyies independents de la ciutat de Barcelona. Neix amb la voluntat de donar suport als col·lectius teatrals que treballen de forma independent i autogestionada i de crear un espai de coexistència i diàleg; no només entre les diferents companyies, sinò entre aquestes i el públic.
 
En la seva primera edició el cicle estarà format per quatre produccions de teatre per a adults de les companyies ARSÈNIC, La Calòrica, TeatrodeCERCA i Projecte NISU i una producció de teatre infantil de la companyia Infants Terribles. Tots són col·lectius estables i amb alguns anys de trajectòria, que han demostrat la seva capacitat de desenvolupar projectes artístics de forma activa, autònoma i continuada tot i la difícil situació actual.

Les cinc companyies treballaran de manera conjunta en residència al Tantarantana per desenvolupar i presentar cinc espectacles de nova creació, tots ells nascuts de les diferents línies de treball de cadascuna, però units per una mateixa necessitat d’investigar sobre la contemporaneïtat i per l’esperit de renovació i l’energia de cinc col·lectius que han crescut enfrontant-se als mateixos problemes.

A més d’aquestes cinc produccions, s’organitzaran activitats paral·leles com ara col·loquis, trobades post-funció, lectures dramatitzades i qualsevol altre experiència que pugui sorgir de la coexistència i el treball  en comú. 

El Cicló vol ser un espai de creació i reflexió, però també una intensa onada de vent, un corrent imparable capaç de despertar nous espectadors.                                   

> Informació complementària

barcelonacompanyies independentsEl Ciclóteatreteatre Tantarantana

Música

Xavi Lozano, música amb objectes quotidians

18/12/2010 09:47
Escenaris

FiraTàrrega omple els carrers de la ciutat

12/09/2015
Escenaris

Lluís Pasqual presenta Dos de Filippo en un joc d’il.lusió

23/03/2016
Música

És el treball més important i sincer de la cantautora

15/05/2014 04:42