Edició 4.749 (des del 27/09/2007)
Edició 4.749 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 1 juny 2020

Comença la 28a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona amb pel·lícules doblades i subtitulades en català

S'han doblat amb el suport de Cultura

Redacció.- A partir d’avui, 1 de juny, i fins el proper dia 14 de juny, tindrà lloc la 28a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona a FilminCAT, la primera plataforma de films i sèries íntegrament en català. El Festival projectarà el films “For your sake”, “Meu Nome é Bagdá”, “The Archivettes” i “The Cancer Journals Revisited” en versió original subtitulada en català amb suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura pel que fa a la programació d’adults.

En la categoria infantil, la Mostra comptarà amb dues preestrenes: “Les vides de Marona” (Anca Damian), film d’animació multipremiat en diferents festivals internacionals i “Binti” (Frederike Migom), guardonada aquest 2020 com a millor film infantil per la European Children’s Film Association. Totes dues pel·lícules s’han doblat en català també amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona és un festival que va començar la seva trajectòria el juny de 1993. Té com a objectiu la promoció del cinema dirigit per dones per fer evident la importància de la contribució de les dones en el desenvolupament de la creació audiovisual.

La programació d’aquesta 28a edició, virtual per les circumstàncies, inclou una selecció de films que configuren un recorregut panoràmic per la creació contemporània i que ofereixen manifestacions diverses de la dissidència femenina així com diferents formes de representar els subjectes col·lectius.

Trobareu informació actualitzada sobre cinema al Facebook i al canal Twitter de Cinema en català.

https://www.mostrafilmsdones.cat/Música

La Fira Mediterrània de Manresa, una estepa creativa amb vint països participants

10/10/2010
Lletres

Una història a través dels perfums

21/06/2018 5:50"
Lletres

Entrevista a Gregorio Luri, filòsof i docent

15/09/2014
ArtsLletres

Gavarres, Cadí-Pedraforca, Les Garrotxes, Alberes i Gironès

04/08/2014 04:09

Bòlit presenta el catàleg ‘El jo i l’altre. El primer septeni’ de Pep Aymerich & Jordi Esteban

Un recull de propostes que han anat creant al llarg dels darrers anys

Redacció.- La presentació ha anat a càrrec de Carme Sais, Clara Garí, Roger Ferrer, Pep Aymerich i Jordi Esteban. EL JO I L’ALTRE és el nom genèric que engloba el conjunt de propostes que duen a terme el duet d’artistes plàstics format per Pep Aymerich & Jordi Esteban. El catàleg ‘Primer Septenni’ recull de les […]