Edició 4.314 (des del 27/09/2007)
Edició 4.314 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 9 octubre 2018

Comanegra publica No ho veig clar de Joan-Pere Viladecans

L'autor reflexiona en aquest recull d’articles publicats a La Vanguardia i Cultura/s sobre els límits establerts entre la ciència, el pensament, l’art i la creació en general

Redacció.- Ja es pot trobar a totes les llibreries l’última novetat Comanegra, No ho veig gaire clar, de Joan-Pere Viladecans. En aquest llibre l’autor reflexiona sobre els límits establerts entre la ciència, el pensament, l’art i la creació en general. Amant de la literatura i la poesia, transcriu en paraules les imatges del seu món pictòric i del procés de creació.

“La pintura, la literatura i la poesia ens haurien de servir per esbravar perplexitats, per generar emocions i per evidenciar la lluita permanent de la ciència i l’art contra la mort… Certament: No ho veig gaire clar.” diu Joan-Pere Viladecans.
El director de Comanegra opina que “Joan-Pere Viladecans, un dels artistes catalans més importants, és també un pensador de la realitat que ens envolta, sobre els límits entre ciència, filosofia, art i creació en general. Bona part de les seves reflexions les ha anat publicant en forma d’articles a La Vanguardia i al suplement Cultura/s, aquí els recollim perquè entenem que junts agafen una força i un sentit que calia mostrar al públic.”

 

 Tendències

Zirkòlika obre a Barcelona una tenda i galeria d’art especialitzada en circ

23/10/2014
Escenaris

L?Habitació de Verònica, un thriller trepidant portat al teatre

08/02/2010
Escenaris

El Sismògraf comença amb una programació extensa per acostar la dansa a tots els públics

20/04/2017
Escenaris

Cançó d’amor i de guerra, de la Cia + SARSUELA, torna als escenaris per Setmana Santa

12/04/2014