Edició 4.163 (des del 27/09/2007)
Edició 4.163 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 12 gener 2016

“Cobla 2.0” acosta el so de la cobla als més petits

El Concert de la Cobla de Sant Jordi tindrà lloc el proper diumenge 17 de gener, a les 18h, al Teatre Auditori de Granollers

“Cobla 2.0” és la particular aposta de la Cobla Sant Jordi per al públic infantil. Sota la direcció de Jordi Oriol i amb Raúl Patiño al piano i Roger Pi a la bateria i les percussions, l’agrupació ens presenta una proposta escènica i musical moderna i contemporània que pretén trencar estereotips i buscar la manera d’apropar el so de la cobla als menuts d’una forma divertida i espontània. 

Sense renunciar a la sonoritat característica d’aquesta formació, els tretze músics i el públic esdevenen còmplices d’una nova manera d’entendre i viure la música per a cobla, on també hi tenen cabuda estils musicals tan variats com el jazz, el funky, el hip hop, la chansonfrancesa, la música contemporània i la música tradicional. 

Redescobreix aquesta emblemàtica formació de la mà dels polifacètics i intrèpids músics de la Cobla Sant Jordi, que donaran a conèixer als nens i nenes els instruments de la cobla tradicional, els descobriran les seves característiques sonores i els faran gaudir de la diversitat d’estils i formats.    

Fruit d’aquest afany de renovació, la Cobla tocarà a més dels temes clàssics com “Els Tres tambors” de Serra, “Sol ixent” d’Eduard Toldrà i cançons populars com “El gegant del Pi” i “Plou i fa sol”, cançons com el “Bon dia” d’Els Pets i peces d’algun dels compositors més reconeguts de l’actualitat: Joan Albert Amargós, Albert Guinovart o Pagès. L’espectacle compta, a més, amb la col∙laboració de l’Agrupació Sardanista de Granollers.

coblaCobla 2.0Cobla Sant Jordifunkyhip hopjazzmusicamúsica tradicional

L’Electrobeach Festival del Barcarès fa un nou record d’espectadors amb més de 160.000 assistents

17/07/2016
Escenaris

A punt una nova edició de la Mostra de Teatre de Barcelona

23/09/2010
Escenaris

Torna E.V.A., la comèdia dramàtica de T de Teatre, que commemora els 25 anys de la companyia als escenaris

17/07/2018
Música

Enderrock distribueix el primer disc de tribut a Antònia Font, ‘Alegria revisitat’

21/07/2011