Edició 4.067 (des del 27/09/2007)
Edició 4.067 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 12 gener 2016

“Cobla 2.0” acosta el so de la cobla als més petits

El Concert de la Cobla de Sant Jordi tindrà lloc el proper diumenge 17 de gener, a les 18h, al Teatre Auditori de Granollers

“Cobla 2.0” és la particular aposta de la Cobla Sant Jordi per al públic infantil. Sota la direcció de Jordi Oriol i amb Raúl Patiño al piano i Roger Pi a la bateria i les percussions, l’agrupació ens presenta una proposta escènica i musical moderna i contemporània que pretén trencar estereotips i buscar la manera d’apropar el so de la cobla als menuts d’una forma divertida i espontània. 

Sense renunciar a la sonoritat característica d’aquesta formació, els tretze músics i el públic esdevenen còmplices d’una nova manera d’entendre i viure la música per a cobla, on també hi tenen cabuda estils musicals tan variats com el jazz, el funky, el hip hop, la chansonfrancesa, la música contemporània i la música tradicional. 

Redescobreix aquesta emblemàtica formació de la mà dels polifacètics i intrèpids músics de la Cobla Sant Jordi, que donaran a conèixer als nens i nenes els instruments de la cobla tradicional, els descobriran les seves característiques sonores i els faran gaudir de la diversitat d’estils i formats.    

Fruit d’aquest afany de renovació, la Cobla tocarà a més dels temes clàssics com “Els Tres tambors” de Serra, “Sol ixent” d’Eduard Toldrà i cançons populars com “El gegant del Pi” i “Plou i fa sol”, cançons com el “Bon dia” d’Els Pets i peces d’algun dels compositors més reconeguts de l’actualitat: Joan Albert Amargós, Albert Guinovart o Pagès. L’espectacle compta, a més, amb la col∙laboració de l’Agrupació Sardanista de Granollers.

coblaCobla 2.0Cobla Sant Jordifunkyhip hopjazzmusicamúsica tradicional

Arts

Montserrat Carulla actua a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro

22/07/2014
Escenaris

El món màgic del Passatge Insòlit torna al cor de Santa Coloma de Gramenet

15/10/2017
Tendències

La Fundació SER.GI va organitzar ahir la taula rodona ?Quin futur li espera al Magrib i al món àrab? Les darreres revoltes? amb Joan Roura, Antoni Segura i Víctor Pallejà

16/05/2011
Cinema

Kenneth Branagh i Michelle Williams protagonitzen ‘Mi semana con Marilyn’

25/02/2012