Edició 4.860 (des del 27/09/2007)
Edició 4.860 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dijous, 16 gener 2020

Clara Segura i Bruno Oro estrenen Cobertura al Teatre de Salt

El muntatge farà temporada al teatre Romea de Barcelona i ja té una gira prevista per Catalunya

Redacció.- Divendres 17 s’estrena, al Teatre de Salt, Cobertura, el nou espectacle de Bruno Oro i Clara Segura, una dècada després de l’èxit de la serie televisiva Vinagre. Amb gairebé totes les entrades exhaurides, el muntatge es podrà veure també el dissabte 18 i el diumenge 19. Dirigida per la pròpia Clara Segura, l’obra farà temporada al Teatre Romea de Barcelona i ja té prevista una gira per Catalunya.

Els dos intèrprets es retroben sobre els escenaris per despertar rialles i encarnar a múltiples personatges en aquesta vibrant comèdia sobre el món del cinema i les relacions humanes en l’era d’Internet. Amb text d’Alejo Levis (Immortal, Life Spoiler) i del mateix Bruno Oro, la comèdia interpel·la al públic i el converteix en protagonista actiu d’una trama al voltant de l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs.

Amb Cobertura, el Teatre de Salt dona el tret de sortida a una programació que s’allargarà fins al juny i que inclou grans noms de l’escena, com Mario Gas, Pol López, Alícia Gorina, les T de Teatre, Míriam Iscla, Anna Moliner o David Bagés, companyies del territori, i un cicle de teatre amateur.

Sinopsi

El Guillermo Peñalvar, un director de cinema argentí, ha d’enfrontar-se amb el passat al rebre un homenatge per la cèlebre pel·lícula que el va dur a la fama i a conèixer la seva actual parella, l’actriu Roxana.
En l’actualitat, 10 anys més tard del rodatge, la parella pateix una crisi que només fa que agreujar-se amb l’edat i l’auge de les noves tecnologies. La Roxana, per la seva part, és una icona feminista a les xarxes i la seva carrera està en un gran moment, mentre que la trajectòria d’en Guillermo viu un evident declivi i té problemes de salut. La projecció de la pel·lícula els pot fer recordar allò que els va unir, però una avaria general en el sistema atura l’esdeveniment i fa perillar totes les connexions.

Aconseguirà la Roxana recuperar aquesta connexió, o podran viure sense ella?

Bruno Oroclara seguracoberturasaltTeatre Salt

Cinema

Arriba ‘El árbol de la vida’, la darrera pel·lícula del controvertit Terrence Malick

15/09/2011 02:18
Exposicions

El Palau Robert i DKV presenten l’exposició “Creadors de consciència. 40 fotoperiodistes compromesos”

04/09/2018
Tendències

És una mesura que va en contra de la negociació col.lectiva, segons Ferran Camas

13/07/2008 7:35''
Música

Juliane Heinemann guanya el Premi Puig-Porret 2018 del MMVV amb ‘L’Últim camí de Walter Benjamin’

13/09/2018

Segona jornada de l’itinerari Arts per educar en la incertesa, «Aprendre que ens necessitem els uns als altres»

amb la participació del filòsof Santiago Alba Rico, l’actriu Rosa Gamiz i les mestres Natàlia Nadal i Anna Figueras

Redacció.- L’emergència sanitària arrel de la Covid-19 ha obligat els centres educatius a reinventar-se per garantir el compliment de mesures com la distància de seguretat, la separació per grups bombolla o l’ús de la mascareta. Aquestes mesures han tingut efectes directes sobre el benestar emocional i físic de la comunitat educativa, així com en l’aprenentatge […]