Edició 4.776 (des del 27/09/2007)
Edició 4.776 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dijous, 16 gener 2020

Clara Segura i Bruno Oro estrenen Cobertura al Teatre de Salt

El muntatge farà temporada al teatre Romea de Barcelona i ja té una gira prevista per Catalunya

Redacció.- Divendres 17 s’estrena, al Teatre de Salt, Cobertura, el nou espectacle de Bruno Oro i Clara Segura, una dècada després de l’èxit de la serie televisiva Vinagre. Amb gairebé totes les entrades exhaurides, el muntatge es podrà veure també el dissabte 18 i el diumenge 19. Dirigida per la pròpia Clara Segura, l’obra farà temporada al Teatre Romea de Barcelona i ja té prevista una gira per Catalunya.

Els dos intèrprets es retroben sobre els escenaris per despertar rialles i encarnar a múltiples personatges en aquesta vibrant comèdia sobre el món del cinema i les relacions humanes en l’era d’Internet. Amb text d’Alejo Levis (Immortal, Life Spoiler) i del mateix Bruno Oro, la comèdia interpel·la al públic i el converteix en protagonista actiu d’una trama al voltant de l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs.

Amb Cobertura, el Teatre de Salt dona el tret de sortida a una programació que s’allargarà fins al juny i que inclou grans noms de l’escena, com Mario Gas, Pol López, Alícia Gorina, les T de Teatre, Míriam Iscla, Anna Moliner o David Bagés, companyies del territori, i un cicle de teatre amateur.

Sinopsi

El Guillermo Peñalvar, un director de cinema argentí, ha d’enfrontar-se amb el passat al rebre un homenatge per la cèlebre pel·lícula que el va dur a la fama i a conèixer la seva actual parella, l’actriu Roxana.
En l’actualitat, 10 anys més tard del rodatge, la parella pateix una crisi que només fa que agreujar-se amb l’edat i l’auge de les noves tecnologies. La Roxana, per la seva part, és una icona feminista a les xarxes i la seva carrera està en un gran moment, mentre que la trajectòria d’en Guillermo viu un evident declivi i té problemes de salut. La projecció de la pel·lícula els pot fer recordar allò que els va unir, però una avaria general en el sistema atura l’esdeveniment i fa perillar totes les connexions.

Aconseguirà la Roxana recuperar aquesta connexió, o podran viure sense ella?

Bruno Oroclara seguracoberturasaltTeatre Salt

Cinema

El nou film de Quentin Tarantino

17/09/2009 03:40''
Tendències

Circ Pistolet obté el primer Gran Premi BBVA Zirkòlika de Circ valorat en 14.000 euros

18/12/2014
Lletres

Camallera es torna a convertir en La República de les Paraules Crítiques

03/08/2017
Música

Sanjosex donarà el tret de sortida al Barnasants el 26 de gener

22/12/2011

Bòlit presenta Otro modo de hacer juegos con las manos amb Anna Dot i Alba Sanmartí

Dues performances de la seva participació dins el projecte de comissariat Obres els dipòsits

Redacció.- Aquest dissabte 24 d’octubre a les 19.30h i les 20.30h al Bòlit_StNicolau tindran lloc les dues performances amb que les artistes Anna Dot i Alba Sanmartí presentaran Otro modo de hacer juegos con las manos la seva participació dins el projecte de comissariat Obres els dipòsits de Frederic Montornés. Obres els dipòsits és el títol […]