Edició 4.574 (des del 27/09/2007)
Edició 4.574 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 7 gener 2020

Clara i Ariadna Peya porten Aüc, un espectacle per reflexionar entorn a la violència sexual

La setena representació de la companyia de Les Impuxibles

Redacció.- Aüc ens parla de la violència sexual, diversa i molt més extensa del que volem imaginar, invisibilitzada per desconeixement, connivència o horror. Un muntatge que arriba al Teatre Auditori de Granollers dissabte 11 de gener, a les 21 h, on es barreja la música, la poesia, la dansa i el teatre.

Un espectacles de Les Impuxibles (Clara Peya i Ariadna Peya), artistes convidades de la temporada 2019-2020 al Teatre Auditori de Granollers. És el setè espectacle de la companyia Les Impuxibles, la fusió artística d’una pianista i una ballarina, Clara i Ariadna Peya, germanes, creadores i intèrprets.

L’espectacle s’emmarca en el cicle GPS, Girem Propostes Singulars, una programació conjunta del Teatre Auditori de Granollers, el Teatre Auditori Cardedeu, del Teatre Ateneu de Sant Celoni i el Teatre Auditori de Llinars del Vallès, orientada a donar suport a la creació contemporània.

Un espectacle d’art transformador

Les violències sexuals són diverses i estan molt més esteses del que creiem. Aüc és el que se sent entre les costures del silenci i la ràbia. És el crit o el lament silenciat en la nostra quotidianitat. És un lloc incòmode però necessari. Cinc intèrprets, històries infinites. Espectacle que enfronta el repte d’expressar l’experiència corporal, emocional i racional de les violències sexuals mitjançant la fusió de diferents llenguatges. Un viatge entre la realitat que viuen les dones que les han patit i el seu imaginari poètic.

Ariadna PeyaAücClara Peyales impuxibles

Cinema

Arriba una nova versió més adolescent de “Spider-Man: Homecoming”

28/07/2017 01:47
Música

Max Cooper esgota les entrades per al seu concert del DNIT a CaixaForum Barcelona

24/02/2016
Cinema

El festival audiovisual de referència del sud de Catalunya compleix 10 anys

23/03/2010
Exposicions

Artefactes a l’hangar 17

11/09/2011