Edició 4.633 (des del 27/09/2007)
Edició 4.633 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 29 abril 2020

Cinc associacions de músics professionals de Catalunya exposen la voluntat de treballar amb unitat, empatia i coordinació

Representen més de 4000 músics professionals

Cinc associacions de músics professionals de Catalunya, totes membres de l’Acadèmia Catalana de la Música, han emès un comunicat on exposen la voluntat de treballar amb unitat, empatia i coordinació.

Els principals punts del seu comunicat:
•Les associacions signants, en representació de més de 4000 músics professionals, estem actuant units i coordinadament en defensa dels drets i la representativitat dels músics professionals i ho seguirem fent allà on sigui oportú.
•Sempre que sigui necessari estem disposats a fer front comú i a treballar en coordinació i de-terminació amb la resta del sector musical en benefici de la nostra professió i del nostre sec-tor, tant en l’àmbit autonòmic com estatal.
•Hem intervingut en l’elaboració de les 52 medidas de las Artes Escénicas y la Música, hem participat en la reunió amb els Ministres de Cultura i Hisenda, hem col·laborat amb el Pla de Xoc per la Música de l’Acadèmia Catalana de la Música i estem treballant en nous fronts, propostes i documents.
•En l’àmbit estatal estem en contacte amb les associacions sindicals i professionals de músics, amb les associacions empresarials del sector musical, amb els representants sindicals i patro-nals de les Arts Escèniques i amb el Govern de l’Estat.
•Fem una crida a tota associació sindical o professional de músics en l’àmbit autonòmic i estatal a treballar conjuntament en defensa de la nostra professió, amb unitat, respecte i perseverança.
Signen aquest comunicat l’Associació de músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM), l’Associació Professional de Músics de Catalunya (MUSICAT), l’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica (ACIMC), l’Associació de Músics de Tarragona (AMT) i la Societat de Blues de Barcelona (SBB)Dover, Blaumut, Els Amics de les Arts, Els Catarres, Mishima, Gertrudis i Anna Roig a l’Acústica 2015

17/07/2015
Turisme

Simon Vall-llosera, periodista i protagonista de la tercera edició de catalans a Nova York

13/08/2010 05:16
Escenaris

El grup de dansa aèria Deambulants al TNC

20/05/2008
Exposicions

Fins el 27 d’octubre al saló del Tinell del Museu d’Història de Barcelona acull Perifèries urbanes, on la ciutat perdia el nom. Barcelona, 1947-1985

06/08/2013