Edició 4.041 (des del 27/09/2007)
Edició 4.041 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 9 agost 2018

El Castell Gala Dalí obre un cicle de visites guiades nocturnes

Durant l'estiu s'oferiràn visites guiades per a grups per al Teatre-Museu i el Castell de Púbol

Redacció.-Amb motiu de l’exposició que el Museu Nacional d’Art de Catalunya dedica a Gala aquest estiu, la Fundació Dalí proposa fer un recorregut al Triangle Dalinià a partir de la presència de Gala. L’espai on ella és més present és al Castell de Púbol, al Baix Empordà, el refugi que Dalí li va regalar com a mostra de l’amor cortès. Una fortalesa medieval que Gala va rehabilitar al seu gust i on trobarem pintures de Dalí i altres intervencions en el mobiliari, la piscina, els jardins…
Aconsellem anar‐hi de nits, en una visita excepcional de 20h a 22h per a sols 20 persones. En acabar el recorregut, comentat per una guia experta, s’ofereix una copa de cava sota els arbres del jardí.

Les visites guiades nocturnes són del 28 de juliol a l’1 de setembre. Es fan els dimecres en anglès, els dijous en francès, els divendres en castellà i els dissabtes en català. Els idiomes poden adaptar‐se si les 20 entrades són adquirides per un mateix grup de persones. Cal sol∙licitar‐ho al telèfon 972 488 211 un cop comprades les entrades i amb 7 dies d’antelació. Sempre cal comprar l’entrada de forma anticipada al web o bé a la taquilla del Castell. El preu és de 20€ per persona.

Teatre‐Museu Dalí de Figueres

Al Teatre‐Museu Dalí, Gala és present sota múltiples formes: retrats, dobles imatges, arbustos en forma de G o la barca amb què navegaven a Portlligat i Cap de Creus. A l’estiu, el museu figuerenc també obre les portes en horari nocturn fins l’1 de setembre, de 22h a 1h de lamatinada (darrer accés 00:30h). L’aforament es limita a 500 persones.

 

Casa‐Museu Salvador Dalí de Portlligat (Cadaqués)
El taller més estable de Dalí forma part d’un laberint dissenyat a partir de les barraques depescadors de la badia de Portlligat. Taller i casa de Gala i Dalí on van constituir una simbiosi creativa perfecte. Un dels espais destinats a Gala era la Sala Oval, dissenyada per Dalí en forma de closca de garota, que es convertiria en el preludi del refugi de Púbol. A l’estiu és especialment agradable passejar per l’olivar enjardinat segons el criteri de l’artista, veure els audiovisuals a la Torre de les Olles o el Garatge, i gaudir de les vistes sobre la badia de Portlligat.

> Informació complementària

dalíFundació DalíMuseu Dalímuseu nacional d'artportlligatSalvador Dalí

Tendències

Els olis catalans amb denominació d?origen signen un conveni amb la Fundació Alícia

10/05/2010
Escenaris

La pallassa Bleda presenta el seu darrer treball “Tutturutut… La princesa!” al Teatre de Salt. Una proposta de teatre de clown que desmitifica el món de les princeses

02/03/2016
Escenaris

El Teatre de Salt obre noves funcions de tres dels espectacles de la temporada: ‘El crèdit’, ‘La plaza del Diamante’ i ‘Idiota’.

08/01/2015

El festival de Cinema Asiàtic celebra el seu desè aniversari amb 70 llargmetratges

23/04/2008