Edició 4.667 (des del 27/09/2007)
Edició 4.667 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 23 octubre 2019

Carlota Subirós reivindica les veus més potents del feminisme a Grrrls!!! Manifestos feministes dels segles XX i XXI

Veus de dones -individuals i col·lectives- que no posen límits a la lluita i la reivindicació. Un recorregut lliure pels manifestos més apassionats, radicals i guerrillers, que han configurat les darreres onades del moviment feminista

Redacció.- Aquest divendres 25 d’octubre, el Festival Temporada Alta acollirà l’estrena de GRRRLS!!! Manifestos feministes dels segles XX i XXI, un espectacle que reivindica les veus més potents del feminisme d’aquests dos segles: Clara Campoamor, Mina Loy, Virginia Woolf, Pepita Guerra, Simone de Beauvoir, Redstockings, Carol Hanisch, Combahee River Collective, Carla Lonzi, WILPF, Guerrilla Girls, Valerie Solanas, Gloria Anzaldúa, Femen, VNS Matrix, Virginie Despentes i Riot Grrrl, entre d’altres.

La directora Carlota Subirós té ja una reconeguda trajectòria que ha anat concentrant-se en els darrers temps cap a un teatre cada cop més implicat políticament. La seva nova proposta ens parla dels feminismes, en plural, centrant-se en les figures d’algunes de les grans teòriques de la lluita feminista i dels seus manifestos.

Carlota Subirós s’ha fet acompanyar en aquest projecte de teatre documental per les veus més potents i revolucionàries del feminisme dels segles XX i XXI. Veus de dones -individuals i col·lectives- que no posen límits a la lluita i la reivindicació. Un recorregut lliure pels manifestos que han configurat les darreres onades del moviment feminista. Un teixit de discussions, posicionaments i debats que es vincula de manera transversal amb tots els moviments de renovació de la democràcia i de les relacions individuals. Un espectacle joiosament polític.

Les intèrprets que donaran veu a totes aquestes dones de moments i geografies distants són Clara Aguilar, Silvia Albert Sopale, Laura Weissmahr, Mö Benet, Adeline Flaun, Ximena Escobar, Tamara Ndong, Alba Pujol Mireia Tejero, proposant un recorregut lliure a través d’alguns dels riquíssims textos que han configurat les diverses veus del moviment, que sens dubte viu avui una nova fase d’expansió i visibilitat a nivell global.

feministesFestival Temporada Altatemporada altaVirginia Woolf

Escenaris

Memòria íntima i col.lectiva a escena

10/11/2008
Tendències

Presenten el llibre Cançons de l’Empordanet i cuiners amb estrella

14/10/2010
Escenaris

Rhümia, guanyador d’un premi Zirkòlika arriba al Teatre de Salt

24/03/2018
Escenaris

El Festival Claca de Llançà ofereix música, teatre, circ i dansa al carrer i per a tota la família

13/06/2016

A la venda les entrades de DeltaChamber Music Festival 2020

Se celebrarà a Amposta del 28 de juliol al 2 d'agost

Redacció.- Ja es poden adquirir les entrades per a l’edició “Parèntesi” d’aquest festival internacional de música de cambra, que fa uns dies va presentar la seva edició més trencadora adaptada a la situació actual. “Parèntesi” inclou una quarantena de concerts individuals en tres llocs emblemàtics de la ciutat (Torre de la Carrova, pati de l’antic […]