Edició 4.750 (des del 27/09/2007)
Edició 4.750 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 21 agost 2017

CaixaForum Barcelona dedica una vetllada a la màgia i l’ocultisme

Amb motiu de l'exposició de Tony Oursler

Redacció.- L’Obra Social ”la Caixa” presenta una nova edició de les Nits d’Estiu, la programació d’arts escèniques, música i arts urbanes, que porta a les vetllades dels dimecres de juliol i agost a CaixaForum Barcelona les iniciatives artístiques més rellevants arribades d’arreu del món.

El proper 23 d’agost tindrà lloc la Nit de la Màgia i l’Ocultisme que, aprofitant l’exposició de Tony Oursler, presenta un programa d’activitats molt extens que inclou l’espectacle “L’Impossibilista” de Sergio Buka, dos espais de màgia temàtica al voltant del mentalisme i del cinema, a més de demostracions de màgia de petit format.

D’aquesta manera, el visitant podrà submergir-se en el món de la màgia tot observant l’exposició i accedint a mostres que inclouran jocs d’il·lusions, fenòmens enginyosos en directe i teoria sobre la història de les arts màgiques i l’ocultisme.

La Nit de la Màgia i l’Ocultisme pretén ser una celebració de les arts màgiques a casa nostra, aprofitant l’exposició de Tony Oursler que acull CaixaForum Barcelona. D’aquesta manera, el dimecres 23 d’agost a partir de les 20h tindran lloc diverses activitats simultànies que mostren el bo i millor d’aquestes experiències escèniques. D’una banda, s’habilitaran dos espais de màgia temàtica que giraran al voltant del cinema i del mentalisme, establint les relacions de la màgia amb aquests dos gèneres. A més, hi haurà un tercer espai dedicat a les demostracions de màgia de proximitat i petit format.

L’Impossibilista, de Sergio Buka, és un espectacle que s’endinsa en un viatge per explorar els límits entre la il·lusió i la realitat en un món imaginari i de desitjos. A través de tècniques i eines de màgia de prop, Buka realitza manipulacions de la realitat que arriben a l’espectador de forma directa i creant múltiples realitats possibles i impossibles, creant un nou univers creatiu.
Aquest espectacle posarà el punt final d’aquesta jornada dedicada a la màgia i l’ocultisme.

> Informació complementàriaEscenaris

Jordi Tonietti, animador infantil

12/07/2009 5:01''
Cinema

En marxa la novena edició del Subtravelling, el festival internacional de curtmetratges del metro de Barcelona

06/08/2018
Cinema

‘Gloria’, el nou film de Sebastián Lelio

04/10/2013
Escenaris

Charles Aznavour, ambaixador de la cançó francesa al món, oferirà un recital antològic a Barcelona

13/04/2014

Es celebra el 10è aniversari de Les Nits del Coro de Sarrià de Ter

Amb les artistes Marina García i Ana Yanini, amb un fragment de “Sed o no sed”, un exercici de clown i teatre gestual

Redacció.- El proper dijous 1 d’octubre a les 21:30 h es celebra una funció especial per commemorar el desè aniversari de l’inici de la programació de cafè teatre a Sarrià de Ter “Les Nits del Coro”. La celebració, prevista per al mes de maig i posposada per les restriccions de la COVID, comptarà amb la […]