Edició 4.868 (des del 27/09/2007)
Edició 4.868 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 26 abril 2016

Brodas Bros arriba amb “BR2: Missió salvar el planeta terra” al teatre de Salt

BR2 és l'espectacle més lluminós que Broda Bros ha dut a l'última edició de Sonarkids 2013

La banda catalana de ballarins Brodas Bros, reconeguts pels seus espectacles de hip-hop, actuaran al Teatre de Salt el proper divendres 29 d’abril a les 21h amb BR2: missió salvar el Planeta Terra. Presentat en la darrera edició de SonarKids 2013, l’espectacle dels germans Pol i Lluc Fruitós i les germanes Clara i Berta Pons confronta dues estètiques al voltant d’un argument futurista, la del hip hop i la de l’electrònica.

Any 2222; el canvi climàtic fa que la llum del Sol ja no arribi a la Terra i el planeta s’ha quedat completament a les fosques. Enmig de la foscor, apareixen uns robots lluminosos que amb les seves coreografies fluorescents i hip-hoperes donen una espurna d’esperança a la humanitat. Així és com arrenca BR2, el xou futurista de Brodas Bros, tot un referent en la barreja d’innovació tecnològica i dansa urbana, que compta amb la música de Kapi i Jean Philippe Barrios. El disseny del vestuari, especialment clau en aquest muntatge, és a càrrec de Pierart, escultor, maquetista i escenògraf, que ha treballat conjuntament amb els enginyers de llum Dynatech per als dissenys de llums del vestuari.

La companyia Brodas Bros, creada el 2006, ha recorregut tot l’Estat espanyol i països com Uruguai, Paraguai, Brasil, Los Ángeles i Japó amb muntatges com Hip hop, danza urbana, IVA incluido o Concierto Concepto.

dançasaltteatre

Escenaris

Roger Peña guanya el IV Torneig de Dramatúrgia catalana amb el text ‘El recanvi’

02/12/2014
Cinema

Tots els camins de Déu

26/11/2012
ExposicionsTendències

Alicia Kopf, Javier Mariscal, Ignacio Castro Rey i Stefano Puddu debaten sobre la desconnexió de l’art al Debat Milestone

09/09/2017
Música

El festival Anòlia arriba a Igualada

27/04/2016

El bon policia, la desconeguda comèdia de Santiago Rusiñol, arriba a El Maldà

Els actors Ricard Farré i Arnau Puig han adaptat el text i han creat una dramatúrgia pròpia

Redacció.- El 9 de febrer arriba a El Maldà l’estrena d’El Bon Policia, una adaptació de Ricard Farré i Arnau Puig de la comèdia de Santiago Rusiñol. De fet, una de les comèdies més desconegudes de l’autor. Una obra molt poc representada i que en la seva estrena al Teatre Romea el 10 de novembre […]