Edició 3.672 (des del 27/09/2007)
Edició 3.672 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 8 agost 2013

Blaumut obre, aquest diumenge, el Festival de Música de la Vall de Camprodon amb totes les entrades venudes

Amb totes entrades venudes, Blaumut obre aquest diumenge a les 7 de la tarda a la sala Cooperativa de Vilallonga de Ter les actuacions del Festival de Música de la Vall de Camprodon. La banda barcelonina presentarà per primer cop al Ripollès el seu disc El Turista (Picap, 2012), un disc de debut que els ha popularitzat gràcies a cançons com “Pa amb oli” i sal i “Bicicletes”. El grup, que encapçala Xavi de la Iglesia, ha crescut espectacularment gràcies a la seva combinació de pop, folk, cançó d’autor i formació clàssica que combinen amb personalitat i molta classe. A molts no els ha passat desapercebuda la proposta de Blaumut i aquest estiu passen pels principals festivals estiuencs del país. La seva enganxosa Pa amb oli i sal ha ambientat les mitges parts dels partits del Barça al Camp Nou i s’ha convertit en un èxit de les radiofórmules. També han estat els guanyadors del premi Enderrock per la millor cançó de pop-rock.

Un festival amb gran diversitat estilística

Després del concert de presentació, el festival es traslladarà a Llanars i Setcases. A Llanars, el dissabte 17 d’agost, s’hi presentarà l’espectacle Sotarrel, una creació de Joan Carles Martínez inspirat en els paisatges i persones del nucli de Feitús de Llanars. El diumenge 18 d’agost, el reconegut Toti Soler mostrarà perquè és considerat un geni de la guitarra després de més 45 anys de carrera i amb un ampli reconeixement internacional. El 25 d’agost, el Festival el tancarà l’estrena del disc Cançons de nosaltres i el món (Música Global, 2013) de Miquel Abras i Cesc Freixas a Molló. Les entrades es poden adquirir a les oficines de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon i als diferents ajuntaments. El festival va presentar-se el diumenge 21 de juliol amb les actuacions de música a capella als carrers de Setcases, Vilallonga de Ter, Llanars i Molló amb els grups Quartet Vocal i Mèlt.

 

 

 

 

 

 Tendències

Una edició centrada en la figura de Ponç Hug III

29/08/2012
Tendències

Oberta la nova convocatòria del Premi de Pintura 2013 Fundació Vila Casas

07/01/2013
Arts

La Fundació Cuixart potencia la rellevància del grafitti atorgant la primera edició del premi “El Pinzell de Cuixart” a destacats artistes del Street Art.

12/02/2015

La companyia belga Berlin presenta “Perhaps all the dragons” en el marc de la Setmana de Creació Contemporània

18/11/2015