Edició 4.780 (des del 27/09/2007)
Edició 4.780 (des del 27/09/2007)
Titulars | Divendres, 10 juliol 2020

Blaumut i Mala Rodríguez a l’Strenes d’aquest cap de setmana

La pionera en el món del hip hop estrenarà en directe el seu darrer disc "Mala"

El Festival Strenes de Girona continua aquest cap de setmana amb el primer dels dos concerts que farà Blaumut per presentar el seu nou disc “0001”. El primer, el d’aquest dissabte, té totes les entrades exhaurides. Encara en queden pel segon concert, del dia 16 de juliol. Diumenge, la pionera en el món del hip hop Mala Rodríguez també estrenarà en directe el disc que acaba de publicar titulat “Mala”.

L’Strenes es va estrenar el passat cap de setmana amb dos concerts especials i emotius que van exhaurir les entrades. Sopa de Cabra va estrenar amb molt èxit la gira de presentació del seu nou disc “La gran onada” que va suspendre’s per l’estat d’alarma, i el grup The Buzz Lovers van celebrar els 25 anys del mític disc “Unplugged de Nirvana”.

La de 2020 serà una edició especial, que tot i realitzar-se seguint la normativa per la Covid19, està essent molt ben rebuda pel públic. Bona mostra d’això és l’èxit de vendes. El públic ha exhaurit les entrades pels concerts de Sopa de Cabra, pels dos de Miki Núñez, per un dels dos que hi farà Blaumut, de pràcticament totes les entrades del concert inaugural i ja queden les últimes entrades pel concert de presentació de “Ventura”, el nou disc de la Suu.

El Festival es realitza del 4 al 19 de juliol a l’Auditori de Girona. Les entrades es poden comprar a https://festivalstrenes.catMúsica

Sisa, Quimi Portet, Oliver, Joan Masdéu, Blaumut i Suite protagonitzen el cap de setmana d’Strenes

06/04/2014
Videoclips

Autocompassió

07/09/2010 03:29
Cinema

Barcelona acull el Creative Commons Film Festival

09/06/2017
Música

El projecte neix l’any 2012 per recollir i difondre la música popular

14/11/2019 5:42''

La presència de les dones en la història de la ràdio catalana al Museu d’Història de Catalunya: “Dones a les ones”

La mostra es pot visitar fins al 21 de febrer i s’ofereixen visites guiades cada dissabte amb aforament reduït

Redacció.- El Museu d’Història de Catalunya ha obert al públic una nova exposició temporal dedicada a la presència de les dones en la història de la ràdio catalana: ‘Dones a les ones’. Des dels inicis de la ràdio a Catalunya, ara fa 95 anys, les dones hi han estat presents i el seu paper ha […]