Edició 4.749 (des del 27/09/2007)
Edició 4.749 (des del 27/09/2007)
Titulars | Diumenge, 7 juny 2020

Les Bernardes debat sobre la medicina, la tecnologia i l’empresa, la cultura i el turisme

Un cicle de conferències per valorar la nova transformació que comença a patir la societat a partir de la Coviid-19

Redacció.- Amb el títol de “La nova realitat” la Casa de Cultura Les Bernardes de Salt ha creat un cicle de conferències per valorar la nova transformació que comença a patir la societat, per l’arribada de la pandèmia de la COVID-19, en quatre àmbit concrets que afecten el nostre territori: la medicina, la tecnologia i l’empresa, la cultura i el turisme. Els ponents seran el cardiòleg Ramon Brugada, l’expert en innovació Franc Ponti, la directora del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), Judit Carrera, i el geògraf, vicerector de la Universitat de Girona i referent del sector turístic, José Antonio Donaire. Les ponències seran els dijous, a les 8 del vespre, per aquest ordre: Brugada (11 de juny), Ponti (18 de juny), Carrera (2 de juliol) i Donaire (9 de juliol).

Després de la pandèmia de la COVID-19, quina serà la nova realitat? Aquesta és la idea d’aquest primer cicle digital que ha impulsat Les Bernardes per afrontar els nous reptes de coneixement i apostar per noves idees per posar en valor el centre com a generador d’idees i cultura. El lema de “La nova realitat” és evidenciar que “existeix que hi ha una necessitat de reflexionar sobre la situació de la nostra societat contemporània”, en paraules del seu director Robert Fàbregas. Quatre àmbits concrets de reflexió obert als internautes i que volen oferir una mirar positiva i de valoració del moment actual i sobre la necessitat d’encarar el futur. “Els nous desafiaments requereixen de mirades polièdriques i per això els oferim la possibilitat de reflexionar i idear com serà aquesta nova societat, amb un pensament més humanista”, concreta Fàbregas, que avança que Les Bernardes s’adaptarà al futur i generarà més accions similars a Internet a partir de la tardor.

 Cinema

Fatih Akin canvia de registre i es passa a la comèdia a ‘Soul Kitchen’, la seva última cinta

31/03/2010 03:07
Escenaris

Francesc Casadesús, Antònia Font i Salvador Sunyer, Premis Nacionals de Cultura

29/07/2008
Escenaris

La companyia Merce Cunningham porta ?Event 2009? al Mercat de les flors

16/11/2009
Escenaris

Petita feina per a pallasso vell

22/12/2009

Bòlit presenta el catàleg ‘El jo i l’altre. El primer septeni’ de Pep Aymerich & Jordi Esteban

Un recull de propostes que han anat creant al llarg dels darrers anys

Redacció.- La presentació ha anat a càrrec de Carme Sais, Clara Garí, Roger Ferrer, Pep Aymerich i Jordi Esteban. EL JO I L’ALTRE és el nom genèric que engloba el conjunt de propostes que duen a terme el duet d’artistes plàstics format per Pep Aymerich & Jordi Esteban. El catàleg ‘Primer Septenni’ recull de les […]