Edició 4.626 (des del 27/09/2007)
Edició 4.626 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 26 juny 2017

El baríton Benjamin Appl inaugura la sisena edició del Festival Nits de Clàssica

L'edició del festival arrenca amb un concert al claustre del monestir de Sant Daniel de Girona

Redacció.- La nova edició del Festival Nits de Clàssica comença demà amb un convidat d’excepció: el baríton alemany Benjamin Appl que, acompanyat al piano de James Baillieu, oferirà un concert únic interpretant el conegut cicle de lied La bella molinera, de Franz Schubert. En l’exploració continuada per convidar als millors liederistes del món, des del festival s’ha convidat l’encant d’una veu extraordinària com la d’aquest baríton, darrer deixeble del mític Dietrich Fischer-Dieskau.

Appl és un dels nous especialistes en lieder i un dels noms propis del cant íntim, la seva presència amb La bella molinera garanteix al públic un delicat viatge al món de les emocions expressades a cau d’orella i en un entorn tan idíl·lic com el monestir de Sant Daniel.

El festival posa a disposició del públic un guia musical amb l’objectiu de realitzar trobades prèvies de petit format que, amb un caràcter distès i informal, volen facilitar la comprensió del concert, el seu repertori i intèrprets amb l’objectiu de millorar l’experiència durant l’actuació. El públic trobarà el guia musical mitja hora abans de l’inici del concert a l’entrada del monestir.

Al següent enllaç podeu consultar el programa de mà del concert: https://goo.gl/bncvhJ

El festival continuarà el divendres (30 juny) amb dos dels artistes imprescindibles del nostre temps: el violoncel·lista Jean-Guihen Queyras i el pianista Alexandre Tharaud amb un concert al claustre de la Catedral.Tendències

Noves masterclass i maridatges amb Estrella Michelin a l’estand de Masoliver en el darrer dia del Fòrum Gastronòmic Girona

18/11/2017
ExposicionsLletres

El Museu Picasso enceta una nova edició del Club de Lectura

07/11/2011 04:57
Videoclips

Vuit

04/02/2010 02:26
Música

Un altre dijous amb Quart Primera

01/11/2012