Edició 4.871 (des del 27/09/2007)
Edició 4.871 (des del 27/09/2007)
Titulars | Diumenge, 29 maig 2016

Barcelona es trasforma en un plató de cinema

Comença Mil Mirades, el concurs de curtmetratges rodats i editats en 24h, on aquesta nova edició el gènere és la comèdia.

Avui dissabte a les 10h del matí es dóna el tret de sortida als 27 grups participants de Mil Mirades, el concurs de curtmetratges rodats i editats en 24h, on aquesta nova edició el gènere és la comèdia.

Mil Mirades va néixer com una iniciativa ciutadana, dins del marc del Festival Escena Poblenou; amb la intenció d’instal·lar-se com a festival de curtmetratges referent en participació ciutadana i veïnal, al litoral de la ciutat de Barcelona. És per aquest motiu, que en aquesta tercera edició canvia la seva ubicació i surt del Poblenou, per endinsar-se als carrers de la Barceloneta, un altre barrí costaner de la ciutat.

Abans del tret de sortida, l’organització dóna el gènere del curtmetratge, que per aquesta edició és la comèdia i proposarà tres premisses que han d’aparèixer: un espai, un objecte, i una frase. La Mostra dels resultats i el lliurament dels guardonats serà el dia 29 de maig a partir de les 21h al carrer, davant del Centre Cívic de la Barceloneta.

Mil Mirades és un projecte 100% realitzat per voluntariat, on participa el Districte de Ciutat Vella – Centre Cívic de la Barceloneta, ACIB Agrupació de Comerciants i Industrials de la Barceloneta i el restaurant Filferro que apadrina el premi menció especial “Gent del Barri”.

El projecte Mil Mirades es vertebra sobre tres eixos: la participació ciutadana i veïnal, l’aprofitament dels recursos dels quals es disposen, i la recuperació de l’espai públic com a espai de trobada, i com a espai on desenvolupar processos culturals i socials allunyats del seu ús quotidià.

201624hbarcelonacatalunyacinemacurtsfestival

Escenaris

Temporada Alta continua apostant pel territori i enguany presentarà espectacles a 9 localitats

25/07/2016
Arts

El Museu Episcopal de Vic puja més de 130 obres a Google Art Project

11/12/2013
Escenaris

El festival del circ de Figueres bat rècord d’ocupació amb un total de 31.473 espectadors

21/02/2017
Música

Superat el primer cap de setmana del Festival Strenes, però això continua amb més i millor

01/04/2014

Les companyies Nómada i Carmen Muñoz presenten al SAT! les seves últimes creacions

En el marc de la iniciativa “Circula! Tren de creació i formació en dansa"

L’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), en el marc de la iniciativa “Circula! Tren de creació i formació en dansa”, proposa un programa doble de dansa Contemporània: Dulces Bestias, de la companyia canària Nómada i Bailes de histéricas, de la bailaora i coreògrafa Carmen Muñoz. La sessió, inicialment programada dins el Festival Dansat del […]