Edició 4.750 (des del 27/09/2007)
Edició 4.750 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 17 novembre 2014

Avui s’estrena ‘Nico&Sunset, la sèrie’, una smart sèrie rodada íntegrament amb dispositius mòbils

Una sèrie còmica, insòlita, romàntica i enginyosa

N&S Productions presenta ‘Nico&Sunset’, una sèrie online còmica, insòlita, romàntica i enginyosa què, capítol rere capítol, fa seva la frase que “la imaginació tot ho pot”. Es tracta d’una producció insòlita i enginyosa perquè està rodada íntegrament amb un dispositiu mòbil (iPhone 4S, iPhone5s) factor que la sèrie juga de manera ocorrent. Per aquesta raó Nico&Sunset prefereix dir que es tracta d’una smartsèrie en lloc d’una websèrie.

Oriol Vila i Raquel Salvador en són els creadors i signen l’escriptura de guions, la selecció d’actors, la direcció artística, les músiques i l’edició de la sèrie. Juntament amb ells, Joan Bacardí és el seu home imprescindible.

La barreja de gèneres és una de les característiques de Nico&Sunset. Al llarg dels seus més de 20 capítols, la sèrie té un tractament que va des de la telenovel·la a la pel·lícula de l’oest, del cinema mut fins i tot les pel·lícules de zombies. Qualsevol d’aquests codis serveix a Nico&Sunset per a explorar les seves possibilitats dramàtiques sense deixar mai de costat la seva vocació humorística.

A la sèrie hi han participat cares conegudes del món del teatre, el cinema i la comunicació, que fan diversos personatges: Roger de Gràcia, Jordi Boixaderas, Mario Gas, Irene Montalà, Miquel Fernández, Núria Gago, Àlex Monner, Aina Clotet, Òscar Andreu, Òscar Dalmau, Jordi Pérez, Pol López, entre d’altres.

> Informació complementària

Àlex Monnerestrenahumoroscar andreuwebserie

Cinema

Lynne Ramsay dirigeix ‘Tenemos que hablar de Kevin’, basada en l’èxit literari de Lionel Shriver

15/03/2012
Lletres

Un llibre on es barreja lirisme, paisatgisme i autobiografia

24/12/2014 04:43
Cinema

“Coherence”, un drama de ciència ficció del tot improvisat

24/10/2014
ArtsEscenaris

35 anys d’Ateneu Popular Nou Barris, celebrant-ho com cada any, amb el característic Circ d’Hivern

02/01/2013

Es celebra el 10è aniversari de Les Nits del Coro de Sarrià de Ter

Amb les artistes Marina García i Ana Yanini, amb un fragment de “Sed o no sed”, un exercici de clown i teatre gestual

Redacció.- El proper dijous 1 d’octubre a les 21:30 h es celebra una funció especial per commemorar el desè aniversari de l’inici de la programació de cafè teatre a Sarrià de Ter “Les Nits del Coro”. La celebració, prevista per al mes de maig i posposada per les restriccions de la COVID, comptarà amb la […]