Edició 4.667 (des del 27/09/2007)
Edició 4.667 (des del 27/09/2007)
Titulars | Divendres, 20 març 2015

Avishai Cohen obre avui la programació del Round About Midnight amb la presentació estatal de l’àlbum ‘From Darkness’

El teatre es transformarà en un jazz club on gaudir de la música a curta distància tot sopant o prenent una copa

El proper divendres 20 de març arrenca la tercera edició del cicle Round About Midnight al Teatre Coliseum de la mà del contrabaixista israelià Avishai Cohen, que ha escollit Barcelona per la presentació estatal del seu nou àlbum From Darkness.

Amb les entrades esgotades per al concert del 28 de març a l’Auditori Nacional de Madrid, l’actuació a Barcelona és una oportunitat única per a acostar-se a l’obra del compositor, que arriba al Coliseum en format de trio amb el pianista Nitai Hershkovits i el bateria Daniel Dor, peces fonamentals del seu nou treball.

From Darkness (Razdaz Recordz) fa tornar Cohen —que va ser membre del sextet Origin de Chick Corea de 1996 a 2003— al nucli del seu idioma musical. Aquest disc marca un camí de la foscor a la llum i suposa una peça clau en la recerca iniciada per Cohen com a músic, compositor i cantant.

La propera actuació dins de la programació del cicle és la del mestre tunisià de l’oud Dhafer Youssef [18/04] que viatja a la capital catalana amb el seu darrer treball, Birds Requiem.

Round About Midnight porta a Barcelona veus de primera línia dins del panorama internacional i ofereix un cicle urbà i cosmopolita en un espai únic, on la música a curta distància es dóna la mà amb una oferta d’oci nocturn selecte.

En el marc del Festival també es podrà veure a Avishai Cohen Trio el 20 de març, a Dhafer Youssef el 18 d’abril, a Jane Monheit el 2 de maig, a Dianne Reeves el 15 de maig, a Imany el 16 de maig i a The Original Blues Brothers Band el 23 de maig. 

> Informació complementària

barcelonaRound About MidnightTeatre Coliseum

Música

Maria del Mar Bonet i Martirio escullen el 14è SAN MIGUEL MAS I MAS FESTIVAL per commemorar els seus aniversaris artístics

18/07/2016
Escenaris

El Teatre Auditori de Granollers acull la projecció d’Assedegats, dirigida per Oriol Broggi

08/07/2020
Música

El festival presenta la majoria de bandes que podrem veure a gran part dels festivals estiuencs del país

11/02/2016
Arts

La reivindicació per una cultura lliure i en constant moviment marca l’acte d’entrega dels Premis Nacionals de Cultura 2017

15/06/2017

Jordi Savall, l’Orquestra del Liceu, Sanjosex, la Black Music Big Band i la Jove Orquestra a l’Auditori de Girona

S'oferirà una programació especial de cinc concerts amb l’objectiu de difondre la cultura entre la ciutadania i donar suport al sector cultural

Redacció.- L’Auditori de Girona oferirà aquest estiu una programació especial de cinc concerts amb l’objectiu de difondre la cultura entre la ciutadania i, al mateix temps, de donar suport al sector, que ha estat un dels grans afectats per la pandèmia del COVID-19. Amb aquesta acció, que rep per nom “Estiu a l’Auditori”, l’Ajuntament de […]