Edició 4.859 (des del 27/09/2007)
Edició 4.859 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 29 maig 2018

‘Ausencias’ basat en els contes de Cristina Fernández Cubas de Jordi Oriol i Daniela Feixas

És un espectacle poètic, senzill i essencial

Redacció.- Del 30 de maig al 24 de juny la Sala Palau i Fabre s’omple de misteri, novel·la negra i contes pertorbadors que ens transporten a un món de múltiples personalitats, pèrdua de memòria i recerca d’identitat a l’estil d’Edgar Allan Poe.

Jordi Oriol i Daniela Feixas creen un conte de contes, un organisme viu i en constant evolució que barreja molts dels relats de l’escriptora catalana Cristina Fernández Cubas viatjant per les històries secretes dels personatges. Anna Güell i Muguet Franc interpreten una tieta i una neboda escriptores, dos personatges i una relació que neixen a partir dels contes El moscardónMi hermana Elba, Ausencias, Los altillos del Brumal, En el hemisferio sur i d’altres.

‘Ausencias’, una producció de Q-ars Teatre, és un espectacle poètic, senzill i essencial, que dóna valor a la feina de l’actor i a la paraula dita, elaborat especialment per arribar al públic d’una manera molt directa i implicar-lo apel·lant a la seva imaginació, com ho fan els contes de Fernández Cubas.

Cristina Fernández CubasDaniela FeixasJordi OriolLa Seca Espai BrossaQ-ars Teatre

Cinema

Animac 2014 ha rebut més de 400 pel·lícules d’arreu del món

27/12/2013
Música

La nova banda Barcelonina “Jules” va estrenar el seu primer disc

05/08/2014 00:05:04
Videoclips

Cèlia

22/11/2011 04:32
Música

Marina Rossell canta Moustaki…

20/12/2011

Segona jornada de l’itinerari Arts per educar en la incertesa, «Aprendre que ens necessitem els uns als altres»

amb la participació del filòsof Santiago Alba Rico, l’actriu Rosa Gamiz i les mestres Natàlia Nadal i Anna Figueras

Redacció.- L’emergència sanitària arrel de la Covid-19 ha obligat els centres educatius a reinventar-se per garantir el compliment de mesures com la distància de seguretat, la separació per grups bombolla o l’ús de la mascareta. Aquestes mesures han tingut efectes directes sobre el benestar emocional i físic de la comunitat educativa, així com en l’aprenentatge […]