Edició 4.866 (des del 27/09/2007)
Edició 4.866 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 27 octubre 2014

Arriba “Polònia, el musical” al Teatre Poliorama

Les funcions s'iniciaran el 7 de novembre i Bruno Oro, Queco Novell, Ivan Labanda, Mireia Portas, Xavi Serrano, Agnès Busquets, David Olivares i Anna Bertran són els intèrprets

“Polònia, el musical”, la nova producció teatral de MINORIA ABSOLUTA, començarà les seves funcions el 7 de novembre i s’estrenarà oficialment el 12 al Teatre Poliorama.

L’espectacle, dirigit per Xavier Ricart, incorporarà la plantilla habitual del Polònia de TV3, alguns membres de la qual ja vam poder veure a “La familia irreal”: Bruno Oro, Queco Novell, Ivan Labanda, Mireia Portas, Xavi Serrano, Agnès Busquets, David Olivares i Anna Bertran.

L’acció ens situa en el moment decisiu en què Artur Mas i els líder polítics pro-consulta intenten arribar a un acord sobre el futur polític del país. La cimera, que té lloc en un hotel, s’enfronta a múltiples dificultats. I a més Rajoy i Esperanza Aguirre estan disposats a tot per fer-la fracassar.

En la creació del text, en aquesta nova producció, hi figura la incorporació del dramaturg Jordi Galcerán (autor de l’aclamat Métode Grönholm i El crèdit -encara en cartell-) juntament amb els guionistes del Polònia: Jaume Buixó, Júlia Cot, Pau Escribano i Toni Soler. La participació de Galcerán a l’espectacle fa que aquest contingui una història de to vodevilesc on els actors expliquen una història amb un inci, un conflicte i un desenllaç.

Toni Soler, director del Polònia, preveu una bona acollida: “És una obra molt boja, com ho és el Polònia, però a més té un to de vodevil que la fa irresistible.”

Bruno Oro: “Som els bufons de la Cort, que ara està en flames, i ens pertoca satiritzar-la. Provocarem una catarsi i potser una reflexió de fins a quin punt la realitat no és més que una comèdia que ha renunciat al seny.”

“Polònia, el musical” fa un exercici per imaginar una possible futura situació i com seran les hores més decisives de la política catalana. Això sí, sempre des de l’humor i sense oblidar la mirada crí­tica, imparcial i carregada de mala llet característica del programa.

> Informació complementària

barcelonaminoria absolutamusicalpolòniaTeatre PolioramaTV3

Cinema

Johnny Depp, Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch i Adam Scott estaran en el repartiment de “Black mass”

23/10/2015 02:20
Economia

Els aparelladors de Girona fan balanç de les dades d’edificació de l’any 2020

12/01/2021
Cinema

Tret de sortida de Sitges 2012

03/10/2012
Escenaris

Lluís Pasqual presenta Dos de Filippo en un joc d’il.lusió

23/03/2016

L’artista italiana Marina Sagona inaugura “Ubi Consistam”, una exposició sobre la reconstrucció de la identitat nacional

La mostra es podrà visitar del 29 de gener al 13 de març a l'espai artístic Chiquita Room

Redacció.- L’espai artístic Chiquita Room, en col·laboració amb l’Istituto Italiano di Cultura di Barcellona, inaugura l’exposició “Ubi Consistam”, de l’artista italiana Marina Sagona (Roma, 1967), que exposa per primera vegada a Catalunya. La mostra parla sobre la construcció i la difuminació de la identitat nacional. La cita “Ubi Consistam”, que en la traducció llatina del […]