Edició 4.309 (des del 27/09/2007)
Edició 4.309 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 27 octubre 2014

Arriba “Polònia, el musical” al Teatre Poliorama

Les funcions s'iniciaran el 7 de novembre i Bruno Oro, Queco Novell, Ivan Labanda, Mireia Portas, Xavi Serrano, Agnès Busquets, David Olivares i Anna Bertran són els intèrprets

“Polònia, el musical”, la nova producció teatral de MINORIA ABSOLUTA, començarà les seves funcions el 7 de novembre i s’estrenarà oficialment el 12 al Teatre Poliorama.

L’espectacle, dirigit per Xavier Ricart, incorporarà la plantilla habitual del Polònia de TV3, alguns membres de la qual ja vam poder veure a “La familia irreal”: Bruno Oro, Queco Novell, Ivan Labanda, Mireia Portas, Xavi Serrano, Agnès Busquets, David Olivares i Anna Bertran.

L’acció ens situa en el moment decisiu en què Artur Mas i els líder polítics pro-consulta intenten arribar a un acord sobre el futur polític del país. La cimera, que té lloc en un hotel, s’enfronta a múltiples dificultats. I a més Rajoy i Esperanza Aguirre estan disposats a tot per fer-la fracassar.

En la creació del text, en aquesta nova producció, hi figura la incorporació del dramaturg Jordi Galcerán (autor de l’aclamat Métode Grönholm i El crèdit -encara en cartell-) juntament amb els guionistes del Polònia: Jaume Buixó, Júlia Cot, Pau Escribano i Toni Soler. La participació de Galcerán a l’espectacle fa que aquest contingui una història de to vodevilesc on els actors expliquen una història amb un inci, un conflicte i un desenllaç.

Toni Soler, director del Polònia, preveu una bona acollida: “És una obra molt boja, com ho és el Polònia, però a més té un to de vodevil que la fa irresistible.”

Bruno Oro: “Som els bufons de la Cort, que ara està en flames, i ens pertoca satiritzar-la. Provocarem una catarsi i potser una reflexió de fins a quin punt la realitat no és més que una comèdia que ha renunciat al seny.”

“Polònia, el musical” fa un exercici per imaginar una possible futura situació i com seran les hores més decisives de la política catalana. Això sí, sempre des de l’humor i sense oblidar la mirada crí­tica, imparcial i carregada de mala llet característica del programa.

> Informació complementària

barcelonaminoria absolutamusicalpolòniaTeatre PolioramaTV3

Cinema

Un film hipster amb David Verdaguer, Oona Chaplin i Natalia Tena

24/11/2017 01:55"
Música

Miquel Pujadó celebra al BarnaSants els seus 30 anys damunt els escenaris amb un concert antològic

02/02/2012
Lletres

El Gremi de Llibreters homenatja el llibreter Pere Rodeja i anuncia un premi anual que portarà el seu nom

02/07/2011
Música

Concert-espectacle Jazz en viu… Swing! al Palau

12/05/2013