Edició 3.764 (des del 27/09/2007)
Edició 3.764 (des del 27/09/2007)
Titulars | diumenge, 23 març 2014

Arriba la 8a edició del Concurs Intro

Aquest any el concurs de música en viu del Gironès incorpora com a escenaris de les eliminatòries les sales de concerts Tourmix, de Girona, i La Mirona, de Salt

El Concurs Intro, el concurs de música en viu del Gironès, arriba aquest 2014 a la vuitena edició. Enguany, el concurs amplia la seva àrea d’actuació i implica dues sales de concerts de Girona i Salt: la Sala Tourmix i La Mirona. Aquestes sales seran els dos escenaris on es desenvoluparan les dues eliminatòries del concurs. La final del concurs es farà a la plaça de Sant Feliu, en el marc de les Fires de Sant Narcís de Girona.

La primera eliminatòria tindrà lloc durant el mes de maig, a la Sala Tourmix, amb 8 grups seleccionats entre els inscrits al web del concurs. La segona eliminatòria, a la Sala La Bombolla de La Mirona de Salt, es farà al setembre i a l’octubre. Hi participaran els 3 grups provinents de la primera fase juntament amb els 4 grups que hi accedeixen directament procedents de les finals dels altres concursos de les comarques gironines que col·laboren amb l’Intro.

Un dels premis destacats que obtindrà el guanyador del Concurs Intro d’aquest any serà l’actuació a l’escenari de La Copa durant les Fires de Sant Narcís del 2014. A més, actuaran a tres concerts organitzats a diferents localitats de les diferents comarques gironines, tal com farà aquest estiu el grup guanyador de l’edició del 2013, Exèrcit d’Alliberament Musical, que actuarà a les festes majors de Figueres, de Torroella del Montgrí i de Salt.

A més del concurs, i amb la voluntat de ser una plataforma i una eina d’informació per als grups emergents, l’Intro ha organitzat, conjuntament amb l’Espai Marfà, una sèrie d’activitats dirigides als grups de música.

> Informació complementària

Concurs Introla mironamúsica en viuTourmix

Cinema

“El país de las maravillas”, una pel·lícula senzilla i honesta, amb Monica Bellucci

28/02/2015
Tendències

El Centre de Normalització Lingüística de Girona posa en marxa el concurs “Atrapa la falta”

13/03/2015
Cinema

24 curts europeus a competició al XVII FEC Festival Europeu de Curtmetratges

11/02/2015

El festival de Cinema Asiàtic celebra el seu desè aniversari amb 70 llargmetratges

23/04/2008