Edició 4.406 (des del 27/09/2007)
Edició 4.406 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 2 febrer 2016

Arriba “Fusells” de Brecht a l’Almeria Teatre

L'obra, producció de Descartable Teatre, amb adaptació i direcció de Daniel J. Meyer, es podrà veure a partir del 3 de febrer a l'Almeria Teatre i estarà en cartell fins al 13 de març

“Fusells”, una adaptació de la cèlebre obra de Brecht, Els fusells de la Sra. Carrar, arriba el 3 de febrer a l’Almeria Teatre de la mà de la jove companyia Descartable Teatre i amb alguns dels millors actors de la seva generació: Jaume Madaula (La Riera TV3, Celobert amb J.M. Pou) Cristina Arenas, Quim Àvila (La Riera- TV3, Ricard de 3r) Georgina Latre (Ventdelpla i Vilafranca) i Jordi Llovet.

“Fusells”, amb direcció i adaptació de Daniel J. Meyer, té com a context social i històric la Guerra Civil espanyola i explora un tema transversal: ningú està exempt d’un posicionament davant la guerra. A “Fusells”, Brecht explica com allò social, allò polític i allò col·lectiu ens incumbeix individualment i col·lectivament. Fusells planteja que hi ha moments a la història en què no es pot ser neutral.

La història transcorre en un dia i podem veure com Teresa Carrar, la gran de tres germans, no permet, per raons morals i religioses, que els seus germans petits participin en la lluita armada. Però mentre aquest dia transcorre normalment, els fets immediats, la mort d’un dels seus, fa que Teresa Carrar es submergeixi en l’espiral de violència que la conduirà al front de batalla, al costat del seu cosí i dels seu germà menor.

almeria teatreDescartable TeatreFusellsguerra civilteatre

Cinema

‘Kon-Tiki’, basada en un dels viatges més sorprenents del segle XX

27/09/2013
Tendències

Girona, Temps de Flors creix en el 60è aniversari

19/05/2015
Exposicions

Avui s’inaugura al Teatre Clavé l’exposició itinerant ‘La memòria de les arts efímeres’

29/01/2015
Exposicions

El MUME presenta l’exposició “de la caiguda de Barcelona a la Retirada. Report of wide world photo for the New York Times”

22/01/2015