Edició 4.782 (des del 27/09/2007)
Edició 4.782 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 3 febrer 2015

Arriba el Cara-B, el nou festival de cultura musical independent de Barcelona

El festival serà aquest dissabte 7 de febrer a Fabra i Coats –Fàbrica de Creació de Barcelona-

Cara-B és el nou festival de cultura musical independent  i underground que neix amb la vocació de ser un reflex de l’estat actual de l’escena musical catalana i espanyola, i que congregarà en un mateix espai a una nodrida representació del talent emergent que sorgeix  sota el braç de la independència musical.

El Festival comptarà amb els directes de Joe Crepúsculo, Mujeres, Biznaga, El Último Vecino, Hinds (Deers), Jupiter Lion i Alex Casanova, set de les propostes més interessants del panorama musical català i espanyol d’aquí i ara, present i futur de l’escena independent estatal.

Un llarga jornada de concerts en què, a més, es podrà gaudir de les projeccions ininterrompudes dels millors videoclips del 2014 i una exposició dels millors cartells de concerts del darrer any, comissariada per Ángel F. Herrera i Pol Rodellar, i que mostra l’imaginari visual de l’escena musical underground.

Cara-B és un projecte integral amb vocació d’ajuntar en un mateix espai a creadors, tendències i disciplines artístiques que intervenen en la creació de la cultura musical independent d’aquí i d’ara. Però també neix amb l’objectiu de celebrar, donar visibilitat i difondre el talent emergent i la llarga cua que s’amaga d’esquenes a la ràdiofòrmula, apostant pel do it yourself com a inspiració vital.

> Informació complementària

barcelonafestivalmusica catalanamúsica independent

Música

Avançament de la programació del BAM i Mercè Música

26/07/2013
Lletres

L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana ha anunciat el nom dels guanyadors dels XXIII Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians

10/06/2013
Lletres

KAP parla de Dibuixants sense fronteres

28/08/2012 2:40
Escenaris

Els Colombaioni porten a Temporada Alta I clowns di Fellini

31/10/2008

Tret de sortida als actes commemoratius dels 175 anys del museu de Sant Pere de Galligants

Presentació de l'exposició "175 anys del museu de Sant Pere de Galligants", Un repàs gràfic de la història del museu

Redacció.- Aquest dijous ha tingut lloc al Monestir de Sant Pere de Galligants, l’acte d’inauguració dels actes commemoratius dels 175 anys del museu de Sant Pere de Galligants, actual seu del Museu d’Arqueologia de Catalunya. L’acte inaugural ha comptat amb l’assistència de la consellera de Cultura, Àngels Ponsa; l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el president […]