Edició 4.042 (des del 27/09/2007)
Edició 4.042 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 11 febrer 2014

Arriba el 6è Festival EMERGÈNCIA! Festival de música independent

Emergència! obre les portes el proper dissabte 15 de febrer a l'auditòri i al Hall del CCCB

Torna Emergència!, el festival musical del CCCB dedicat al panorama local, nacional i internacional més emergent i que, un cop més, aposta per set projectes que es mouen entre el pop, el folk i el rock.

En aquesta 6a edició compten amb força estrenes: ESCARLATA (Israel de Cuchillo/Caballo i Remate) i DESERT(Cristina Checa i Eloi Caballé, veu i productor de Granit respectivament) presentaran oficialment els seus discos als escenaris del festival; els anglesos COLD PUMAS, que actuaran per primera vegada a la nostra ciutat, tocaran un avanç del seu segon treball, que es publicarà al llarg d’aquest 2014; GENTE JOVEN, presentaran el seu LP de debut a Barcelona; la jove gironina KÍAR ens presentarà un avanç del seu primer disc, i comptaran també amb el debut de la banda sevillana MONTGOMERY liderada per Miguel Marín (Arbol). Completarà el cartell el rock en estat pur, els valencians CUELLO, capitanejats per José Guerrero (Betunizer, Jupiter Lion).

L’Emergència! 2014, amb cartell dissenyat un cop més per l’il·lustrador sevillà Miguel Brieva, compta amb dos escenaris: El Hall, on s’hi presentaran les actuacions de pop i rock més desenfadades (COLD PUMAS, CUELLO, DESERT  i MONTGOMERY) i l’Auditori, per a les propostes més arriscades, íntimes i delicades (GENTE JOVEN, KÍAR i ESCARLATA).

Per les anteriors edicions del festival han passat, entre d’altres, ORNAMENTO Y DELITO (Madrid),  FIERA (Sevilla), STRANDED HORSE (França),  PATRICK BOWER (EEUU),  DOTORE (Barcelona),  MARIA MINERVA (Estònia), LAS BUENAS NOCHES (Sevilla),  OSO LEONE (Mallorca),  PEGASVS (Barcelona),  MURSEGO (Eibar-Guipúscoa), ALBA LUA (França),  TASHAKI MIYAKI (Califòrnia, EUA), VIVA (Barcelona),  PÁJARO (Sevilla), TIGER MENJA ZEBRA (Barcelona), DIEGO HDEZ (Canàries) i OCELLOT (Barcelona).

> Informació complementària

auditoribarcelonaCCCBEmergènciafestival de músicafolkmúsica independent

Arts

S’inaugura a la sala d’exposicions La Capella de Barcelona l’exposició id#5 Ciutats intervingudes

14/07/2010
Cinema

Tim Burton produeix ‘Número 9’, una cinta amb un prodigiós nivell visual

30/12/2009 01:55
Música

Vuit cançons de rock folk d’autor amb una sòlida base instrumental

09/04/2018 04'33''
Turisme

Un espai concebut per gaudir de les propietats de l’aigua mineral Font Vella

18/02/2009 3:01''