Edició 3.950 (des del 27/09/2007)
Edició 3.950 (des del 27/09/2007)
Titulars | divendres, 25 febrer 2011

Arriba “Buenos Aires” de Rafael Spregelburd

L'obra s'estrenarà l'1 de març al Teatre Gaudí de Barcelona

Arriba a Barcelona -de la mà de la companyia Obskené-, l?obra Buenos Aires del destacat dramaturg argentí Rafael Spregelburd. Us interessarà molt venir ja que aquest dramaturg ha agafat molta importància a l’escena barcelonina actual. De fet, aquest mes estrena l’obra TOT al teatre Lliure de Gràcia.

Buenos Aires parla de tres personatges afectats per una crisi econòmica ferotge, que intenten desesperadament sortir de la precarietat creant un pla per estafar la NASA i fer-se milionaris. El pla pren forma quan un gal·lès apareix a la casa fugint d?una terrible vivència. Sense voler-ho i sense entendre-ho, es transforma en una esperança per a cadascun dels personatges. Una comèdia àcida, intel·ligent i hilarant en un moment on la realitat ens ha deixat sense pla B.

Considerat un dels directors argentins més rellevants del moment, Spregelburd (Buenos Aires, 1970) compta amb més de 30 obres de teatre, i ha obtingut, des de 1990 fins avui, importants premis internacionals com a dramaturg, actor i director. Cal destacar-ne el de la Crítica de Barcelona, Tirso de Molina i Casa de las Américas. (Cuba). Les seves obres s?han traduït a l?anglès, l’alemany, el francès, l’italià, el portuguès, el txec, el rus, l’eslovac, el català, el neerlandès i el suec.

La companyia barcelonina Obskené porta a escena aquest text dirigit per Ricard Soler, guanyador del premi INJUVE 2010. Buenos Aires ha participat en la 15ª Mostra de Teatre de Barcelona (2010) on a rebut el Premi a Millor Actriu per a Constanza Aguirre i ha estat seleccionada entre els millors muntatges de la Mostra.

La podrem veure tots els dimarts i dimecres de març i abril  a les 20:45hrs i els dissabtes a les 18hrs al Teatre Gaudi de Barcelona.

> Informació complementària

barcelonamarcteatre

Escenaris

Guillem Albà & The All In Orchestra recull el premi del públic de La Mostra d’Igualada per ‘Marabunta’

16/05/2015
Cinema

Meryl Streep protagonitza “Ricki”, escrit per la guionista de “Juno”

30/08/2015
Música

Els Amics de les Arts, Joan Dausà i Els Catarres actuaran a Girona en el marc del Festivalot els dies 6 i 7 de juny

08/03/2015
Música

Al disc hi trobem 10 cançons noves que caminen entre el rock urgent i la maduresa compositiva

17/08/2015 04:45