Edició 4.100 (des del 27/09/2007)
Edició 4.100 (des del 27/09/2007)
Titulars | dissabte, 2 novembre 2013

Arrenca la primera edició del cicle Músiques Sensibles al Foyer del Gran Teatre del Liceu

El primer concert del cicle anirà a càrrec de la Sara Pi

Aquest diumenge arrenca la primera edició del cicle Músiques Sensibles que tindrà lloc al Foyer del Gran Teatre del Liceu i que finalitzarà el 18 de Desembre. Els concerts principalment acústics, permetran conèixer de prop algunes de les veus més representatives del panorama musical català, però també descobrir algunes promeses de la música actual. El cicle neix amb la vocació d’ajuda a tot un seguit d’associacions sense ànim de lucre, a les que es destinarà un 10% de la recaptació de les entrades.

El primer concert del cicle anirà a càrrec de la SARA PI, sens dubte una de les sorpreses més inclassificables i estimulants aparegudes darrerament. Presentarà el seu nou disc WAKE UP, un treball càlid i ple de sentiment, cantat gairebé tot en anglès, on també s’hi barregen estils clàssics con el jazz o el funk.

Just abans de cada concert una de les diferents entitats amb les que col.labora el Cicle Músiques Sensibles explicarà la seva tasca i en primer concert serà el torn de CHILD LIFE: Reduint la por de l’Hospital Sant Joan de Déu. L’objectiu d’aquest projecte liderat per la Núria Serrallonga, professional sanitària amb coneixements en psicologia i infermeria és reduir la por dels nens que han de ser operats i fer que l’experiència de ser intervingut no sigui tan traumàtica.

 Escenaris

Arriba a Barcelona “Fang i Setge”, el musical que posa en escena el gran relat fundacional de la Catalunya moderna

25/01/2016
Música

El cantautor solsoní actuarà a Girona, Mataró i Vic aquest mes

09/02/2016 04:50
Exposicions

De cercles i fractals

11/01/2013
Escenaris

El TNT aposta per apropar les noves tendències a tots els públics amb activitats gratuïtes i preus molt assequibles

01/10/2013