Edició 4.636 (des del 27/09/2007)
Edició 4.636 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 4 agost 2014

Ara Malikian, dimarts 5 d’agost a Girona

Ara Malikian está considat com un dels tres millors violinistes del món

Ara Malikian és, sens dubte, un dels més brillants i expressius violinistes de la seva generació. Posseïdor d’un estil propi fofjat a partir dels seus orígens i riques vivències musicals, el seu violí s’alça com una de les veus més originals i innovadores del panorama musical.

La seva qualitat i talent com a violinista ha estat reconegut en nombrosos concursos de prestigi internacional, entre els quals destaquen el concurs ” Felix Mendelssohn” de Berlin, ” Pablo Sarasate” de Pamplona, o la ” International Music Competition of Japan”

Posseïdor d’ una excepcional capacitat de treball i dedicació, el seu repertori inclou obres dels més prestigiosos compositors: Johann Sebastian Bach, Bela Bartok, Beethoven, Haydn, Mendelssohn, Mozart, Shostakovich, Rochard Strauss, Stravinsky, Tchaikovsky, Vivaldi, Manuel de Farra i un llarg etc.

Mereix una referència a part la seva dedicació al repertori del famós violinista i compositor Niccolo Paganini. La interpretació de Ara dels 24 capricis per a violí li ha reportat fama i prestigi internacional com a violinista.

Ara Malikian presentarà el proper dimarts 5 d’agost, a l’Auditori Espai Ter de Torroella de Montgri (carrer Riu Ter, 29), a les 19:00h, el seu espectacle “Les meves primeres 4 estacions”. Conjunt confortat per un quintet de corda ( viola, violí, violoncel, tiorba i llaüt), per Marisol Rozo (actriu i autora dels textos), i com a violí solista el versàtil Ara Malikian. Es tracta d’un concert en el qual abans de cada moviment es van explicant i dramatitzant els sonets que el compositor va redactar per aquests concerts.

D’una manera senzilla, la paraula intdodueix i facilita la compressió de la música, de manera que ens endinsa en aquesta aventura i converteix el concert en una fabulosa experiència musical per a nens i per a adults.

Més informació i entrades a www.espaiter.cat

> Informació complementària

ara malikiangironamusicatorroella de montgri

Lletres

Imma Tubella presenta la seva primera novel·la història, “Un secret de l’Empordà”

26/09/2016 05:08
Escenaris

Revolta!, el nou espectacle de dansa de l’Esbart Sant Marti

06/01/2009
Tendències

Ha estat treballant en la propera pel·lícula d’Spike Jonze i en Les Cròniques de Narnia

21/07/2009 5:22''

La Fira Mediterrània arrenca al ritme del acordionistes Kepa Junkera i Chango Spasiuk

07/10/2016