Edició 4.668 (des del 27/09/2007)
Edició 4.668 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 24 desembre 2014

Aquest Nadal el Mercat de les Flors presenta 3 espectacles per a tota la família d’Aracaladanza

'Pequeños paraísos' s’inspira en el univers del pintor El Bosco, 'Nubes' en el del pintor René Magritte i 'Constelaciones' en Joan Miró

Tres pintors han inspirat la companyia Aracaladanza per crear tres peces que composen una màgica trilogia per a totes les edats; són espectacles en els quals el moviment coreogràfic interpreta els móns creatius d’El Bosco, de Joan Miró i de René Magritte.

Pequeños paraísos (2006) està inspirada en l’obra El jardí de les delícies d’El Bosco. La peça, que ha guanyat prestigiosos premis, està plena de llum, amb una desbordant imaginació que convida al somriure i l’alegria.

Nubes s’inspira en el surrealisme de Magritte: a l’espectacle se succeeixen escenes màgiques, oníriques i plenes de fantasia. Els intèrprets juguen amb objectes quotidians que apareixen en els quadres de Magritte i que ens transporten al seu univers, com les pomes, els paraigües o els famosos barrets rodons.

Constelaciones és un còctel de sensacions inspirat en l’obra creativa de Joan Miró, amb una coreografia en què els colors tenen moviment i la fantasia obre les portes a l’emoció creada amb la llum i el moviment.

Són espectacles estrenats el 2006, 2009 i 2012, respectivament, que s’han vist a casa nostra en diverses temporades; els dos últims són coproduccions del Mercat.

La companyia de dansa contemporània madrilenya Aracaladanza, amb 15 anys de trajectòria i liderada per Enrique Cabrera, és un referent nacional i internacional en la creació d’espectacles familiars. El seu treball rigorós ha estat reconegut amb el Premio Nacional de Teatro para la Infancia y la Juventud, diversos premis Fetén o nombrosos premis MAX, entre d’altres.

Pequeños Paraísos: del 26 al 30 de desembre y del 2 al 4 de gener

Nubes: 10, 11, 17 i 18 de gener

Constelaciones: 24 i 25 de gener

 

> Informació complementària

barcelonaespectaclesfamiliarmercat de les flors

Escenaris

La Fura dels Baus reinterpreta la partitura original de la Cantata dels camperols de Bach

11/11/2016
Escenaris

Arriba ‘Dunas’, l’espectacle de dansa de Maria Pagés i Sidi Larbi Cherkaoui

27/07/2011
Escenaris

El Festival de Música de Sant Pere de Rodes finalitza la seva 9a edició amb un concert amb un tancament de luxe

29/08/2009
Exposicions

La maternitat Suïssa d’Elna recupera fotografies de Manuel Moros

12/07/2018

El Teatre Auditori de Granollers acull la projecció d’Assedegats, dirigida per Oriol Broggi

Una projecció en directe del nou espectacle de La Perla 29, amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona

Redacció.- El proper dilluns 13 de juliol a les 19.30 h es podrà veure a la pantalla de la Sala Gran del Teatre, en streaming, des de la Biblioteca de Catalunya, l’obra Assedegats, l’últim muntatge de La Perla 29, en el marc del Grec 2020 Festival de Barcelona. El Teatre Auditori projectarà la funció en directe del 13 de […]