Edició 4.573 (des del 27/09/2007)
Edició 4.573 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 1 setembre 2015

Aquest diumenge arrenca la 25a edició del Festival L’Hora del Jazz-Memorial Tete Montoliu amb Roger Mas Trio i Santiago Acevedo 6TET

Entre aquest diumenge 6 de setembre i fins el dimecres 30 de setembre el festival mostrarà la diversitat que hi ha a l’escena jazzística catala

L’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM) organitza el Festival L’Hora del Jazz – Memorial Tete Montoliu, seguint en la seva línia de presentar propostes diverses de l’actualitat de l’escena catalana i obrint el jazz a nous públics, a més dels habituals del festival.

Enguany és una data ben especial, degut a la celebració dels 25 anys de vida de L’Hora del Jazz, un certamen que ha vist passar el bo i el millor del jazz fet a casa nostra i que, any rere any, puja a l’escenari el més actual i millor de l’escena jazzística catalana.

Amb motiu de l’efemèride, enguany el festival amplia el nombre de concerts. A la plaça de la Vila de Gràcia, nucli del festival, seran 4 els diumenges en què el públic podrà gaudir de les actuacions en directe, ampliant un dia més del que darrerament era l’habitual. Cada diumenge de setembre, dos concerts gratuïts consecutius a partir de les 12h.

En la programació diürna comptarem amb les actuacions de Roger Mas Trio; Santiago Acevedo 6TET; Rubén Fernández i Andreu Zaragoza; Good Times, Bad Times; NYC-Texas Connection; Jordi Berni Quartet; Avantbrass i Eladio Reinón Jazz Quintet.

La programació es repartirà al llarg de quatre diumenges seguits (6, 13, 20 i 27 de setembre) on a partir de les 12h es podrà gaudir de dos concerts gratuïts cada dia. Continuant amb la col·laboració amb l’Ajuntament de Balaguer (Lleida) per tercer any consecutiu, el dia 13 de setembre hi haurà l’actuació de Joan Sanmartí Quatre elements al claustre de Sant Domènec de forma totalment gratuïta.

Pel que fa a la programació nocturna a Barcelona s’ha afegit un espai més (Artte) als que ja van participar l’any passat: Cafè del Conservatori del Liceu, Jamboree i Milano Cocktail Bar.

I per acabar, el festival també es desplaça al Vinseum de Vilafranca del Penedès, on hi actuarà Sergi Sirvent Trio el dissabte 26 de setembre.

> Informació complementària

25a edicióAMJML'Hora del Jazz-Memorial

Música

Nou disc de pulpopop el 12 d’abri

02/03/2013
Exposicions

La visió urbana de Guillermo Carrión

10/12/2012
Escenaris

L’Ateneu Popular 9 Barris presenta el seu 18è Circ d’Hivern, amb el món de l’art com a teló de fons

14/12/2013
Lletres

La mirada del poeta Miquel Martí i Pol

29/05/2009