Edició 4.780 (des del 27/09/2007)
Edició 4.780 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dissabte, 4 juliol 2020

Aquest dissabte comença el festival Strenes

Es realitzarà del 4 al 19 de juliol a l'Auditori

Redacció.- El Festival Strenes de Girona obre per fi les portes aquest dissabte amb un concert únic que pràcticament ha exhaurit les entrades. Serà l’homenatge al clàssic “Unplugged de Nirvana” que enguany celebra 25 anys. Tancarà el primer cap de setmana Sopa de Cabra, que ja ha penjat el cartell de “No queden entrades” en la seva presentació del disc “La gran onada”.

La de 2020 serà una edició especial, que tot i realitzar-se seguint la normativa per la Covid19, ha estat molt ben rebuda pel públic. Bona mostra d’això és l’èxit de vendes. El públic ha exhaurit les entrades pels concerts de Sopa de Cabra, pels dos de Miki Núñez, per un dels dos que hi farà Blaumut i pràcticament per la inauguració protagonitzada pel concert de 25 aniversari del clàssic “Unplugged” de Nirvana.

L’Auditori de Girona, a més a més, acollirà les estrenes en directe dels nous discos de La Mala Rodríguez i de la Suu, dues de les veus femenines més interessants del moment, que just acaben de publicar nou disc.

El Festival Strenes es realitzarà del 4 al 19 de juliol a l’Auditori de Girona. Les entrades es poden comprar a https://festivalstrenes.catArts

Flirt o la fusió teatre d’humor, música i humor

06/12/2010
Escenaris

“Un mosquit petit” de Marc Artigau i Queralt

18/12/2013
Escenaris

El TNC i el CAET produeixen Una vella, coneguda olor, de Josep M. Benet i Jornet

19/12/2010
Turisme

La creu de Vilabertran

22/01/2011 03:16

La presència de les dones en la història de la ràdio catalana al Museu d’Història de Catalunya: “Dones a les ones”

La mostra es pot visitar fins al 21 de febrer i s’ofereixen visites guiades cada dissabte amb aforament reduït

Redacció.- El Museu d’Història de Catalunya ha obert al públic una nova exposició temporal dedicada a la presència de les dones en la història de la ràdio catalana: ‘Dones a les ones’. Des dels inicis de la ràdio a Catalunya, ara fa 95 anys, les dones hi han estat presents i el seu paper ha […]