Edició 4.693 (des del 27/09/2007)
Edició 4.693 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dijous, 19 abril 2018

Una aquarel·la dels elements icònics de la ciutat de Girona és la imatge del cartell de la 63a edició de Temps de Flors

L’autora del disseny és l’estudiant de l’insitut Santiago Sobrequés

Redacció.- La Catedral, la basílica de Sant Feliu, les cases de l’Onyar, el pont de les Peixateries Velles i el pont de Pedra pintats amb aquarel·la són els protagonistes del cartell de la 63a edició de Girona, Temps de Flors, que tindrà lloc del 12 al 20 de maig. L’autora del disseny és l’alumna de l’Institut Santiago Sobrequés Montse Serrano. 

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, va assistir l’acte de descoberta del cartell de l’edició d’enguany al mateix institut. “Sou el futur de la ciutat i el fet que us impliqueu en el Temps de Flors significa que també us impliqueu en la ciutat i garanteix d’alguna forma el relleu generacional de l’esdeveniment”, va ressaltar la regidora, que ha convidat l’alumnat a participar en els projectes de l’exposició de flors. La tinenta d’alcaldia va agraïr la presència a l’acte i el seu paper en el Temps de Flors a la representant de l’Associació Amics de les Flors, Montse Galí, i a la representant de l’Associació Amics de la Girona Antiga, Rosa Labayen. 

Aquest és el novè any que l’Ajuntament de Girona i l’Institut Santiago Sobrequés col·laboren per escollir el cartell que representarà l’exposició floral a través de les propostes de l’alumnat de segon curs de batxillerat artístic del centre. El director de l’Institut Santiago Sobrequés, i responsable també dels projectes de Girona, Temps de Flors, Joan Cumeras, va agraïr un cop més l’aposta de l’Ajuntament amb el centre. 

L’autora del cartell d’aquest any, Montse Serrano, ha explicat que ha volgut representar “l’essència de Girona, d’una forma simple, amb els colors més representatius tant de les cases de l’Onyar com dels ponts”. El cartell incorpora també una flor al rosetó de la façana de la Catedral. 

artcatalunyaculturagironaGirona Temps de FlorsmaigTemps de flors

6.634 espectadors han assistit a les actuacions, tasts de vins i soirées programats al festival Sons del Món

03/08/2015
Escenaris

Txarango estrenarà en directe el seu segon disc “Som Riu” aquest dissabte 3 de maig a Clownia

28/04/2014
Videoclips

Pedres que rallen

19/04/2010 04:23

Una festa per projectar Catalunya al món

14/04/2018

El SAT! avança la programació familiar i de dansa de la temporada 2020-2021

L’espectacle de teatre i titelles Sopa de pedres d'Engruna Teatre encetarà oficialment el dia 3 d'octubre la programació familiar

Redacció.- Tancat des del passat 14 de març arran de la COVID-19, el SAT! Sant Andreu Teatre preveu aixecar de nou el teló el mes d’octubre i avança la seva programació per a la nova temporada. Tant pel que fa a la programació familiar com de dansa el SAT!, recupera alguns dels espectacles cancel·lats els […]