Edició 4.279 (des del 27/09/2007)
Edició 4.279 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 26 novembre 2013

AnNe presenta el seu primer disc “A cau d’orella” al Teatre del Raval

Les lletres són d’Albert López Vivancos, a qui l’editorial Edicions 62 publicarà properament una novel·la escrita colze a colze amb l’actor Igor Szpakowsky

El compositor Pedro Pardo, conegut darrerament per la seva participació al programa “Oh Happy Day” de TV3, desencasella la faceta d’expert en cant coral i música clàssica que dóna a conèixer el programa i es presenta com un compositor de música pop. I és que la música ens presenta ara Pardo es troba a cavall entre el pop, el latin jazz, el musical i el minimalisme o música experimental, tot lligat per una base clàssica que li dóna sentit i reforça la història de fons, escrita per Albert López Vivancos i interpretada per l’Anna Borrego.

Les lletres són d’Albert López Vivancos, a qui l’editorial Edicions 62 publicarà properament una novel·la escrita colze a colze amb l’actor Igor Szpakowsky (“Jordi” de Polseres Vermelles). L’altra gran protagonista del disc és sense cap mena de dubte la soprano Anna Borrego, una veu que sorprèn gratament i aporta una força espectacular al conjunt, que es completa amb el violí de Laia Pujolassos, el baix de Jordi Rexach (Mante), la bateria de Josep Maria López i, com no, el piano de Pedro Pardo.

 

A cau d’orella és una història cantada per AnNe.

Melodies envellutades de paraules i notes que es presenten amb un concert que s’allunya dels formats habituals. Les cançons s’emmarquen en una posada en escena que fa que totes elles es transformin en una unitat i no tinguin sentit les unes sense les altres. AnNe ens va conduint per la història que expliquen les cançons introduint-les amb uns breus textos teatralitzats, captant amb la seva interpretació, l’atenció de l’espectador, que se sent atret de seguida per la història i per la veu. Un total de 12 cançons, 12 vivències i una sola història que AnNe et xiuxiueja a cau d’orella.

 

 Exposicions

Parelles de Cinema

22/08/2009
Música

Tot a punt per a la segona edició de BandAutors al Palau

09/09/2011
Exposicions

La Generalitat de Catalunya i l’Obra Social “la Caixa” posen en valor el Reial Monestir de Santa Maria de Vallbona amb un nou espai museogràfic immersiu

03/09/2018
Escenaris

La Sala Beckett inaugurarà amb La desaparició de Wendy, de Benet i Jornet

15/10/2016