Edició 4.813 (des del 27/09/2007)
Edició 4.813 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 12 febrer 2014

André y Dorine mostra el drama de l’Alzheimer a través del teatre de màscares

Kulunka Teatro arriba a Girona després de fer ple tres nits seguides al Teatro Fernando Fernán Gómez i girar per vint països amb aquest espectacle sense paraules

Demà, dijous, a les nou del vespre, Kulunka Teatro presenta André y Dorine a l’Auditori del Centre Cultural la Mercè. Aquest espectacle que està tenint un gran èxit de públic i crítica ha estat guardonat per festivals internacionals tant prestigiosos com el BE BIRMINGHAM (2011) o pel Festival de Teatro de La Habana (2011).

André y Dorine relata com la història d’una parella que ha caigut en la rutina del dia a dia queda dramàticament alterada per la irrupció de l’Alzheimer. La malaltia no tan sols canvia el present i el futur d’aquests dos ancians sinó que també els genera la necessitat de recuperar el passat i buscar la manera de fixar-lo. Aquesta iniciativa els permet que no siguin només els records els que tornen sinó els mateixos sentiments que van originar el seu amor i consolidar els seus vincles fins el moment present.

Kulunka Teatro és una companyia basca fundada l’any 2010 per Garbiñe Insausti i José Dault segons els quals el seu teatre intenta crear espectacles “sense fronteres. Un llenguatge capaç d’emocionar i divertir. Per aconseguir-ho ens recolzem fonamentalment en el teatre gestual, en el que la màscara actua com a pont cap a una poètica visual. Les màscares obren les portes de l’imaginari cap a un món en el que tot és possible.”

José Dault, Garbiñe Insausti, Edu Cárcamo són els intèrprets d’André y Dorine, que dirigeix Iñaki Rikarte. Tots ells, juntament amb Rolando San Martín, també en són els autors. La música ha anat a càrrec de Yayo Cáceres.

> Informació complementària

artGarbiñe InsaustiJosé DaultKulunka Teatro

Escenaris

Fira Mediterrània durà a terme 30 accions estratègiques a 15 països i regions durant el 2016

30/06/2016
Videoclips

De Cara a la Pared

25/03/2008 3:43''
Arts

El festival Pepe Sales homenatja Jean Genet

26/01/2017
Música

Cita amb els Love of Lesbian a La Mirona

20/01/2011

La Badabadoc presenta la 2a edició de CatBaSur, el Festival internacional de teatre unipersonal

Les cies Projecte Galilei, Factoría los Sánchez, La nave va o Cándida ens proposen quatre dramatúrgies de proximitat

Redacció.- La sala teatral La Badabadoc presenta la segona edició de CatBaSur, el Festival de Teatre Unipersonal, que tindrà lloc de l’1 al 21 de desembre de 2020.   CatBaSur, o la connexió del teatre unipersonal entre Cataluya-Buenos Aires Aquest festival és una iniciativa teatral que proposa l’encontre dramatúrgic d’obres teatrals unipersonals entre Catalunya i […]