Edició 4.197 (des del 27/09/2007)
Edició 4.197 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 2 maig 2013

Albert Pla i José Domingo actuen a la sala Stroika de Manresa dins el cicle CURTCIRCUIT

L’irreverent directe d’Albert Pla i les improvisacions de José Domingo prometen emocions fortes al públic assistent

 Albert Pla i José Domingo actuaran a la sala Stroika de Manresa dins el cicle CURTCIRCUIT, que està portant a grups emergents i consolidats a les millors sales de concerts del país.

 Albert Pla fa anys que és una icona al nostre país, amb un estil personal, la seva música camina entre la ironia, la denúncia, a vegades la controvèrsia i certs trets naïfs i infantils. Després d’haver girat per nombrosos teatres amb la seva darrera obra “Manifestación”, Pla ens presentarà en concert a la seva parella perfecte,José Domingo. Poeta canalla i trobador, les seves cançons retraten postals sonores amb pinzellades de psicodèlia mediterrània i flamenc que fan de la seva música quelcom veritablement singular. L’irreverent directe d’Albert Pla i les improvisacions de José Domingo prometen emocions fortes al públic assistent aquest divendres 3 de maig a la sala Stroika de Manresa.

 La fórmula plantejada a CURTCIRCUIT, en la qual els grups consolidats han pogut triar als grups emergents que els acompanyaran als concerts, permet veure sobre l’escenari propostes diferents i úniques i descobrir el nou talent del panorama musical català. CURTCIRCUIT ha programat més de 30 concerts d’abril a desembre arreu de Catalunya amb l’objectiu de reivindicar el paper de les sales de concerts del país i donar visibilitat a artistes emergents.

 L’Associació de Sales de Concerts de Catalunya i Estrella Damm impulsen CURTCIRCUIT amb la col·laboració de la Fundació Autor de la SGAE.

El mes de maig portarà més estrenes al cicle CURTCIRCUIT: el grup de hip-hop Falsalarma portarà el seu contundent directe a la sala Mama Mandawa de Cerdanyola; La Habitación Roja tocarà a la sala 2 de Salamandra amb els novells Cut Your Hair; la sala Pasternak de Vic acollirà un concert doble de The New Raemon i Renaldo & Clara; i el Teatre del Cafè a Lleida programat un concert de jazz protagonitzat per Andrea Motis & Joan Chamorro que ens presentaran el talent de la saxofonista i cantant Eva Fernández.

 

> Informació complementàriaArtsTendències

Pere Gifre, l’enginyer artista, inaugura ‘Interfície en construcció. Essència ElBulli’

04/04/2011 06:42
Cinema

Kira Miró i Paco León trenquen tabús a ‘No lo llames amor? llámalo X’

05/05/2011 01:43
Música

S’esgoten en tres dies les entrades anticipades per a l’edició 2014 del festival Electrobeach EMF

20/09/2013
Escenaris

Temporada Alta encara els 25 anys amb un model consolidat i la mirada posada al món

11/12/2015